Tapasztalatokra lenne szükségem😊 Jelenleg 6hét és 5napos terhes vagyok. A doki 17mm-es petezsákot látott, benne szabályos szikhólyaggal és 3.9mm-es embrióval. Viszont akkor még nem volt szívhangja, szerinte ne remenykedjek. Tapasztalat?
7 hetes voltam,szívhang még nem volt. 9.heten mentem újra és már volt. Ne add fel még!
18hkm
30 napos ciklus mellett lettem terhes 8.héten volt szívhang!
Reméljük rendben leszel, drukkolok! 🤞
Én amikor 7 hetesen elmentem az első vizsgálatomra, akkor az ultrahang előtt kérdeztem az orvost, hogy kéne lennie szívhangnak. Azt mondta nekem, hogy ha az embrió 5mm felett van akkor valószínűleg lesz, ha az alatt van, akkor nem.
Szóval ez alapján normális. Amúgy nekem 5.5mm volt és ez alapján azt mondta, hogy pontosan 6 hetes és 4 napos lehetek, szóval neked is lehet, hogy később fogant pár nappal.
Én csinálok itthon teát, termelői mézzel, aszkorbinsavval, ha már unom a vizet.
Propoliszt szedhetsz, meg grapefruitmag cseppeket is, plusz persze a vitaminok, az alapok mellé C meg D vitamin is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!