6 hetes terhes vagyok. Ezen a heten köszöntött be a hanyas. Csak késő este és kora reggel hányok de akkor epéset, ez baj? Doki szerint sok nőt érint ez a fajta hanyas de 12. het után el fog múlni vagy nem. Járt már valaki így?
Általában nem marad meg végig a hányás, bár ismerek egyedi esetet, hogy szegény kismama szülésig hányt. De ez nagyon ritka. Általában a 2. trimeszterben elmúlik, remélem szerencsés leszel, és csak pár hetet kel várnod!
Kerüld azokat a szagokat, ételeket, amiket nem kívánsz, ezzel megelőzheted. És úgy tudom mi várandósok szedhetjük a Daedalont. A magne b6 is hányingercsillapító. A Daedalonról azért kérdezd meg az orvost/gyógyszerészt!
Boldog babavárást!
6 hetesen hányogattam, 8 hetesen úgy keltem reggel, hogy hajnal 5 és 6 között 4x hánytam, majd a nap folyamán még kb 20 alkalommal. Ez eltartott a 16. hétig, majd csillapodott kicsit és utoljára a 32. héten hánytam.
Cserébe mondjuk soha egy percig nem görcsöltem, nem kellett magnéziumot szednem stb, amivel nagyon sok anyuka szenved. Nem is véreztem, toxémiám sem lett és a terhességi cukor is elkerült.
Minden terhesség más. Még anyukádhoz sem érdemes hasonlítgatnod magad.
Na csajok , látom gyakori eset akkor, kicsit nyugodtabb vagyok őszintén hogy másnál is jelentkezett ez az epes dolog. Sajnálom és sok kitartást nektek is(mármint aki meg varandos☺️)
Első válaszoló, ha továbbra is fent fog állni akkor mindenképp megkérdezem az orvosom. Valahogy amúgy ereztem hogy én ilyen hanyos leszek, de nem érdekel csak a baba jól legyen ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!