Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tapasztalatokra lenne szüksége...

Tapasztalatokra lenne szükségem😊 Jelenleg 6hét és 5napos terhes vagyok. A doki 17mm-es petezsákot látott, benne szabályos szikhólyaggal és 3.9mm-es embrióval. Viszont akkor még nem volt szívhangja, szerinte ne remenykedjek. Tapasztalat?

Figyelt kérdés

2020. márc. 21. 17:26
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de ez ilyenkor szerintem elég felelőtlrn kijelentés, pláne, hogy nem szabadna stresszelned. Kérj úgy időpontot, hogy legyen már 8 hetes, akkor már kell hogy legyen szívhang. Ne add még fel!
2020. márc. 23. 01:16
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de ez ilyenkor szerintem elég felelőtlen kijelentés, pláne, hogy nem szabadna stresszelned. Kérj úgy időpontot, hogy legyen már 8 hetes, akkor már kell hogy legyen szívhang. Ne add még fel!
2020. márc. 23. 01:22
 13/30 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok köszönöm.2hét múlva kell visszamennem,rem.minden rendben lesz.

Ti amúgy ebben a vírusos helyzetben mentek dolgozni?Lehet jobb lenne itthon maradni addig a 2hétig...!

Ja,és sokszor olvasom,h.pl.progeszteront adnak,sztetek nekem is kellett volna adni?

2020. márc. 23. 07:15
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Én itthon vagyok 1 hete, nem megyek emberek közé, csak családhoz, ha kell. Ha megteheted, maradj otthon szerintem. Nem pánikolok én sem, csak inkább elővigyázatos vagyok, mivel azt még nem tudják, hogy korai terhességnél milyen hatásai lehetnek a magzatra a vírusnak.

Amúgy rosszulléteid megvannak? Szúrkálást érzel a méhednél?

2020. márc. 23. 09:07
 15/30 A kérdező kommentje:

Múlt7en+előtte egész napos hányinger,szédültem.Álmosság,szagokra érzékeny vok..!Pár napja jobb 1 picit, a hányinger időszakos+álmosság megmaradt.Talán ami új,az a derékfájás.

Hát,szurkálás nem igazán.Ritkán.

Miért kérdezed?

Már tiszta ideg vagyok az aggodalomtól😔

2020. márc. 23. 09:36
 16/30 A kérdező kommentje:

Amúgy az is hozzátartozik,h.előtte voltam 1másik dokinál,aki akkor meg szabályos szikhólyagot látott,embriót nem.Aztán rá1hetre a másik doki látta az embriót.Tehát fejlődés valószínű.

Csak mivel nem volt szívhang,a doki teljes mértékben elengedte a dolgot...

2020. márc. 23. 09:51
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
6mm es embrional lesz szivhang,ugy tudom. Drukkolok.
2020. márc. 23. 15:32
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Csak azért kérdeztem, mert sokan úgy gondolják, hogy ha a tünetek, rosszullét megvan, akkor fejlődik a baba, nincs gond. Tudom, nehéz nem stresszelni, de nyugodj meg, akár menj drágább helyre, ahol tuti nagyon jó gépek vannak, és jobban látják, hallják mi van. Hüvelyen keresztül nézte a doki?
2020. márc. 24. 00:25
 19/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm,h.bíztattok.🥰

A tüneteim picit enyhébbek,de a d.u.-i émelygés,mellfeszülés is megmaradt+fáj a derekam pár napja.

Hát,a dokinak elv.jó gépei vannak+nagyon alapos volt,2x próbált hüv.UH-t egy vizsgálaton belül(2x-ra el kellett mennem mosdóba,h.ne legyen tele a hólyag),és akkor látta csak az embriót.

Nagyon bízom benne,h.ha jöv.7végén visszamegyünk mar lesz szívhang.Addig is stressz minden napom...

2020. márc. 24. 08:07
 20/30 anonim ***** válasza:

Én 6 hetesen mentem petezsak szikholyaggal volt. Két hét múlva mentem vissza a doki rögtön kérdezte hogy hányingerem volt-e mondtam hogy igen. Ezt jó jelnek vette és igaza is volt mert már szivhangot is hallottunk.

Nyugodj meg, ne stresszelj és szurkolok hogy minden rendben legyen

2020. márc. 24. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!