Tapasztalatokra lenne szükségem😊 Jelenleg 6hét és 5napos terhes vagyok. A doki 17mm-es petezsákot látott, benne szabályos szikhólyaggal és 3.9mm-es embrióval. Viszont akkor még nem volt szívhangja, szerinte ne remenykedjek. Tapasztalat?
Köszönöm!Örülök,h.volt szívhangotok🤗
Hát,kíváncsi vagyok nagyon.Hányingerem van,főzni sem nagyon tudok.Mondjuk többen írtak már,h.kb.5-6mm-es embriónál van szívhang,nekem még 3.9mm volt szombaton.
Szia!
Hát,nem jók a hírek😥. Tegnap voltak dokinál,minimálisat nőlt az embtió,de nem mutat fejlődést.Szívhang nincs.
A méretei szerint 6hetesnek felel meg,de jelenlrg 8hetes vagyok.Ki vagyok írva műtétre jöv.7 szerdára.Azóta ezzel álmodok,sírok...borzasztó!
A műtéttől is nagyon tartok...elvesztettem a reményt.
Köszönöm,aranyosak vagytok.
Megkérdezhetem,h.mit éreztél amikor rosszul voltál és bevittek a kórházba?ill.a műtét stb.hogy zajlott?Nagyon félek..sose kellett még kórházba mennem/nem is altattak!köszönöm a választ
Nagyon jól esnek a szavaid!
Hát igen...csak lennék már túl rajta,h.muszáj😔
Sok örömöt kívánok a babucidhoz💕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!