Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tapasztalatokra lenne szüksége...

Tapasztalatokra lenne szükségem😊 Jelenleg 6hét és 5napos terhes vagyok. A doki 17mm-es petezsákot látott, benne szabályos szikhólyaggal és 3.9mm-es embrióval. Viszont akkor még nem volt szívhangja, szerinte ne remenykedjek. Tapasztalat?

Figyelt kérdés

2020. márc. 21. 17:26
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm!Örülök,h.volt szívhangotok🤗

Hát,kíváncsi vagyok nagyon.Hányingerem van,főzni sem nagyon tudok.Mondjuk többen írtak már,h.kb.5-6mm-es embriónál van szívhang,nekem még 3.9mm volt szombaton.

2020. márc. 24. 13:29
 22/30 anonim ***** válasza:
Azóta bármi változás?
2020. ápr. 2. 22:15
 23/30 A kérdező kommentje:

Szia!

Hát,nem jók a hírek😥. Tegnap voltak dokinál,minimálisat nőlt az embtió,de nem mutat fejlődést.Szívhang nincs.

A méretei szerint 6hetesnek felel meg,de jelenlrg 8hetes vagyok.Ki vagyok írva műtétre jöv.7 szerdára.Azóta ezzel álmodok,sírok...borzasztó!

A műtéttől is nagyon tartok...elvesztettem a reményt.

2020. ápr. 3. 08:35
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Basszus sajnálom. Másik dokinál voltál?
2020. ápr. 3. 12:52
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom! Ezen én is átmentem, én 13.héten voltam rosszul,bementünk a sürgőre és ott közölték,hogy 7.hetesen elhalt..csak nem jelezte semmi,egeszen addig jól voltam. :/ a műtéttől ne félj,altatnak és kb. 20 perc az egész. Semmit nem fogsz érezni se akkor sem utána. Ez lelkileg nehéz, de azzal vigasztaltam magam,hogy legalább tudom,hogy teherbe tudok esni és még mindig jobb most,mintha később halna meg... pl.kolleganőmnek 26 hetesen,megszülni egy halott babát. Így még picike volt,gyakorlatilag egy sejtcsomó,csak természetesen az embert megviseli. Én rátudtam,hogy neki el kellett mennie,ez volt a sorsa. Jelenleg 20.héten vagyok, végig izgulom az egészet,de bízom benne,hogy vele már rendben lesz minden. Már érzem,hogy mozog,így remélem jól van. Megnyugodni csak akkor fogok ha a kezemben tartom. Neked is erőt és kitartást kívánok,legközelebb sikerülni fog,így állj hozzá te is! <3
2020. ápr. 3. 15:46
 26/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm,aranyosak vagytok.

Megkérdezhetem,h.mit éreztél amikor rosszul voltál és bevittek a kórházba?ill.a műtét stb.hogy zajlott?Nagyon félek..sose kellett még kórházba mennem/nem is altattak!köszönöm a választ

2020. ápr. 4. 09:31
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Aznap lett volna 9-kor az első gebetikai uh. Előtte egy hete vérezgettem, 2.doki is azt mondta, belefér... uh előtti este,hajnal 2-kor felkeltem arra,hogy iszonyatos fájdalmam van,kb egészen reggelig fel-alá mászkáltam a házban mert úgy jobb volt. Reggel a wc-ről már majdnem leszédültem, a vérnyomásom leesett, ájulás szélén álltam, plusz.az iszonyatos fájdalom. Nem vártunk 9-ig,hanem nőgyógy sürgőre mentünk. Ott vizsgált egy orvos,aki mondta, 7 hetes kora körül halt el és fel is irányítottak az egynapos műtétes osztályra. Ott ágyba is raktak, fél óra múlva műtöttek is. Akkor már olyan fájdalmaim voltak,hogy hánytam is. Kivittek a műtőbe, lefekszel egy olyasmi székbe mint a vizsgálószék,és kiszíjjazzák a lábaidat. Ez para volt,de nyilván ha alszol nem tudod tartani,tehát muszáj nekik. Kaptam egy branült a karomba,mondták hogy számoljak 10-ig,de kb.3 után már csak arra emlékeztem,hogy megint az ágyban vagyok és a fájdalom teljesen megszűnt. 4 órát kell ott maradni megfigyelésre,maajd haza is mehetsz ha nincs semmi. Van olyan,akinél kell méhszájtágítás is. Mivel én akkor már erősen véreztem,így nem kaptam,de neked sanszos.. sajna az elég kellemetlen,feszít, fáj,de anélkül nehezebb és kockázatosabb a beavatkozás. Vakaki.egész jól viseli,de arra készülj,hogy az kellemetlen. Miután hazamész, még napokig vérezhetsz, tampont természetesen nem használhatsz és van még pár tanács,de ott mindent el fognak mondani. Összességében kibírható, gyors műtét, mint írtam,a lelki része a rosszabb utána.
2020. ápr. 4. 10:47
 28/30 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!Hát,nem lehetett egyszerű!Az altatás kb.mennyi idő?Hát,Nekem lesz tágítás.DE ahogy olvastam ismét sikerült teherbe esned😊és ez nagyon jó!Ennek nagyon örülök!
2020. ápr. 4. 11:24
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Az egész műtét kb. 20 perc. Tehát az altatás is max annyi. Vénába kapod, talán propofol. Igen,tegnap voltam 20 hetes. :) Kitartás, túl leszel rajta,legközelebb meg sikerülni fog neked is!
2020. ápr. 4. 11:53
 30/30 A kérdező kommentje:

Nagyon jól esnek a szavaid!

Hát igen...csak lennék már túl rajta,h.muszáj😔

Sok örömöt kívánok a babucidhoz💕

2020. ápr. 4. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!