Ultrahangvizsgálat során kiderült, hogy csak 9 mmes a petezsákom és nincs benne szikhólyag, sem embrió. Volt-e már másnak is hasonló paramétere és ha igen, mi lett az eredmény?
Üres petezsákkal, 6 hét + pár naposan a vizsgálatot követő napon sajnos megindult a vetélés :( Szedtem az Utrogestan-Rutascorbin-Magnerot kombót, de így sem maradt meg végül.
Remélem te több szerencsével jársz majd.
1. vagyok
Nem voltam stresszes, már eleve olyan fura is volt a terhesség. Sokat görcsöltem (bár a lányomnál is, de itt még jobban), és iszonyatosan fáztam, még takaró alatt is.
Valószínűleg valami genetikai probléma lehetett, amit nagyon sajnáltam, hogy így alakult.
Azóta két és fél hónap telt el, ismét terhes vagyok, a 6. hét előtt járok, a két terhességet össze sem lehet hasonlítani. Nem görcsölök, nem fázok, és már van szikhólyag is.
Nekem könnyebb volt túljutni a vetélésen azzal a tudattal, hogy egy üres petezsák volt, és nem volt benne embrió. Semmilyen műszeres beavatkozás nem kellett, simán egy hosszabb menstruáció lett belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!