13,5 x 18,0 mm es szabályos petezsák, benne szikholyag 5,1 x 3,8 mm Ez még lehet jó?
Sziasztok!
Ma voltam vizsgálaton :az volt h 13,5 x 18,0 mm es szabályos petezsák, benne szikholyag 5,1 x 3,8 mm , nyh: 19,00 mm
Embrió még nem láthato.
Női ökölnyi uterus.
El is keseredtem nagyon.azt mondta az orvos ,semmi gond, ne keseredjek el. Jelenleg ez most jo terhesség. Kesőn tapadhatott meg. 1 hét múlva kell mennem vissza.
De a sikertelen terhességem is szinte így kezdődött.
Ott 5x5 mm volt a szikholyag.
Az 5 mm az nem jo?! :(
Meg már elvileg 7 hetes lenne(szombaton) .kellene legyen embrió,meg a derekam is fájdogál néha, ugyanúgy mint a sikertelen terhességnél.
Valaki volt ilyen helyzetben? Ha igen mi lett belőle? En most feladtam,megint.
Ha pontosan tudod au ovud akkor már lehet rossz a végeha ezt nem tudod akkor meg jó is lehet. Ezt így nem lehet megmondani.
Nálam fix ovuval 28 napos ciklussal 6+0 2mm embrió volt pulzálással.sajnos csak az idő dönti el
Volt is pozitív teszted kb. 3 hete? Vagy mikor volt először pozitív?
Ha valós a terhességi idő, akkor sajnos valóban nem biztató. Ennyi idős terhesen már kellene lenni embriónak.
A 8. heti előtt mikor voltál UH-n?
Ma voltam uh-n.
A petezsák 21x 15,8 mm, szikhólyag 5,1 mm még mindig. 3,8 mm az embrio.szivműködés sejthető.
Grav: 6 hét.
Reménykedem,de nagyon aggaszt a szikhólyag mérete. Az orvos szerint ebből bármi lehet, jo is és rossz is.de most alapvetően jól állunk,mert fejlődött a terhesség.
5 vagyok, bocsi most láttam a kérdést
6+1-nél voltam, szikhólyagot láttak csak semmi mást, mondanom se kell engem is mennyire megijesztettek, amikor ez normális lehet. Akkor 5 hetesnek tippelték.
8+2-n szívhang is volt, uh 7 hetesnek mérte. Utána érdekes minden genetikai uh napra pontosnak mérte, az utolsó menzesz napjától ( nem
toltak a terminuson) és nem sokára megszületik. Jó lenne ha nem ijesztegetnének itt sokan, hogy ez vagy az nem normális, és főleg nem azt hogy 6 hetesen szívhangnak is kell lenni különben hujuj… ez a stressz kifejezetten árt az embriónak, nincs értelme sem, demotivál, félelmet gerjeszt és a legnagyobb probléma hogy hülyeség. 6 hetesen egy orvos sem javasol még befejezést, hanem hogy várjanak 2 hetet. Ne dramatizáljuk túl a dolgokat mert egy kezdő kismamának amúgy is az eleje a legeslegnehezebb időszak….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!