6+5 napos terhes vagyok. Tegnap voltam dokinál. 20,9mm es szabályos petezsák, ebben élő embrió CRL: 6,7mm-es, szikhólyag: 3,8 mm-es. Kicsit elbizonytalanodtam Jók ezek a méretek?
Nem akarok senkit se megbántani.. nontsop tele az ilyen kérdésekkel a gyk.
Ne haragudjatok,de ti mi a jó istent csináltok a dokinál, hogy utána itt kell ezeket megkérdezni?
Voltál orvosnál? Rendben talált mindent? Megállapította a méretet/hetet? Akkor meg?!
Nem értem.. Vagy ültök/feküdtök a dokinál némán mint a tök vagy mi?
5#
3 gyermekem van. Ha az orvos azt mondta rendben van minden akkor nyugtáztam, hogy rendben van minden..
Van szívhang. Ennyi.
Nyílván ha valami nem oké az orvos jelzi.
3# voltam.
Kedves 3-mas, 5-os, 6, os 7, es.
Ez az oldal azért jön létre hogy ha valaki elbizonytalanodik vagy nem tud valamit akkor kérdezhessen.
Nem kell idejárni és mindenkit mindenhol letorkolni mert kérdezni mer.
5-os: Grat a 3 gyermekkorhoz de abba még nem gondoltál bele hogy nem mindenki olyan szerencsés mint te?
Ez a 5. terhességem de valamiért sosem maradnak meg a babák. Igen a dokihoz olyan gyomorrögcsel megyek be, hogy egy hang nem jön a torkomon és a felére nem is emlékszem mi volt.
Ez előző baboknak nagyobb volt a méretük ezért mertem megkérdezni, hogy akik itt vannak mit gondolnak.
Remélem örültök hogy megint sikerült beletrollkodni valamibe.
Nem trollkodás volt a célom.
Most sem értelek, ismét bocs ez miatt.
Persze sajnálom, hogy ennyiszer elvetéltél.
De újfent csak az a véleményem, hogy csak is orvos kompetens ebben. Oka van a sorozatos vetélésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!