Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6+3 hetesen csak szikhólyag...

6+3 hetesen csak szikhólyag és petezsák, segítetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 06.29-én volt az utolso menzeszem, elvileg kedden voltam 6+3 hetes, az ultrahangon az orvos azt mondta hogy petezsákot és halvány szikhólyagot lát, szívhangot és magzatot nem. 09.03-án, elvileg 9 hetesen megyek ujra uh-ra. Szerintetek akkor mar lathato lesz a kicsi?

Illetve tudnátok segíteni az ultrahangképpel, igazából nem tudom, hogy mit kell rajta nézni, melyik a szikhólyag.

[link]

aug. 15. 17:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"7 hetesen kell lennie szívhangnak. Akkor ott elszámoltak valamit a terhességben."

Nem tudom, megeshet. Akikkel eddig beszelgettem (ilyen terhescsopi) ott irtak tobben, hogy meg nem volt, aztan a kovetkezo UH-n mar igen.

aug. 15. 19:07
 12/18 anonim ***** válasza:

28 naposak a ciklusaid? Vagy 14. napnal kesobb is lehetett ovud? Mert akkor siman lehet, hogy még nem akkora a magzat, mint mensi szerint. :)

Nekem a kisfiammal így volt. :)

Most holnap megyek uh-ra, holnap leszek 6+3, de most 28 napos ciklus lett volna, majd megírom mi volt. :)

aug. 15. 21:02
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

6+3 nekem már volt szivhang

De nem jelenti azt hogy nálad baj lenne

Nyugi

A stressz árt.

aug. 15. 22:32
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Mensi szerint 6+2 hetesen voltam először uh-n, csak üres petezsák volt. Két hét múlva mentem vissza, 8+2, már volt szívhang :))
aug. 16. 08:05
 15/18 anonim ***** válasza:
5 hetesen volt szivhang.. ( meddosegi eljaras miatt biztos az ido)
aug. 16. 22:13
 16/18 anonim ***** válasza:

6+3, crl: 6,8 mm és 123-as pulzusa volt az embriónak🥰

12-es vagyok, de ahogy írtam is pl egy hosszabb ciklus esetén simán lehet, hogy még nem is akkora ahogy számoltad, nyugi :)

aug. 18. 12:20
 17/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ma voltam uh-n. Minden rendben volt, volt szivhang, szepen fejlodik.🤍🥹
szept. 3. 20:28
 18/18 anonim ***** válasza:
Ez jó hír! Hány hetesnek becsülték. Mekkora most.
szept. 3. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!