Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baby Boomer teszt, pozitív?

Baby Boomer teszt, pozitív?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ma kellett volna megjönnie, (27. Ciklus nap) általában 25-28 napos, de az esetek 80%-ában 27.napra jön meg. Kb 3 napja olyan érzésem van, mintha azonnal megjönne, mindig megnézem megjött-e vajon… illetve a melleim 2 hete eléggé fájdogálnak (menstruáció előtt nem nagyon szoktak)

Szerintetek ez pozitív? Annyira nagyon nem élem bele magam, majd úgyis alakul ahogy lennie kell a dolgoknak. Nem reggel csináltam a tesztet, ha nem jön meg biztosan csinálok majd 2-3 nap elteltével egy másikat is.

[link]

#terhesség #terhességi teszt #Baby boomer teszt
okt. 28. 17:32
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Ma 3. napja az előző tesztre csináltunk még egy tesztet (párom nagyon bevan zsongva, konkrétan ő csinálta én csak piklibe “tettem” a mintát :D )

Ő is vette a boltba, kérdezte milyet vegyen, mondtam neki a legolcsóbb jó lesz, X-epil tesztet vett, ma van a nemvárt utáni 4. nap.

[link]

okt. 31. 07:13
 12/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, ez nagyon szép! 🙂
okt. 31. 11:32
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm 12-es válaszoló, azt olvastam az jó hír ha erősödik :) Boldog vagyok én is, remélem minden rendben lesz.
okt. 31. 19:12
 14/14 anonim ***** válasza:
Ez már egyértelmű pozitiv :) nagyon jó hir ha erősödik! Én 2 naponta csinaltam anno teszteket hogy lássam hogy erősödik! Így kicsit kibírhatóbb volt a várakozás az orvosi időpontig!
nov. 1. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!