Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » !lenne!egy nagyon fontos!...

!lenne!egy nagyon fontos! kérdésem! számomra!nagyon.fontos úgy van! hogy 2024 10 12. Jelentkezett valami vérzés! de ez nem menzesz! volt 2 és fél napig tartot rá 17! pozitív! lett a terhességi! teszt de úgy? pozitív időnkívül! mutatta! ki

Figyelt kérdés
Köszönöm szépen
okt. 20. 09:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A várakozási időn túli eredmeny nem értékelhető. Vársz pár napot és csinálsz újat.
okt. 20. 10:01
 2/13 anonim ***** válasza:
32%

szülészet- nőgyógyászat

ezt ne itt kérdezd honnan tudnánk mi

okt. 20. 10:02
 3/13 babyboom567 ***** válasza:
78%
És mi a kérdés?Vagy egyáltalán mi a szöveg?Próbáld meg még egyszer, és használj szóközöket, meg írásjeleket a megfelelő helyen,mert ez így csak betűk tömkelege.
 4/13 anonim ***** válasza:
58%
szerintem terhes vagy
 5/13 anonim ***** válasza:
93%
Húha... Mi van? Mi 17? Miért van ennyi felkiáltójel?
okt. 20. 10:08
 6/13 anonim ***** válasza:
31%

Babyboom

Két és fél napig vérzett és van egy időn túli pozitív tesztje. Valóban, nem nagyon tud írni, de aki tud olvasni, az megert

okt. 20. 10:09
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nem tudom, terhes vagy-e, de hogy iszonyatosan írsz, az biztos. Gyakorlatilag érthetetlen katyvasz, amit idehánytál. Hány éves vagy? Mert ezek szerint etyepetyézni már nagyon tudsz, de az iskolába nem sokat jártál. Vagy kisebbségi vagy?
okt. 20. 10:11
 8/13 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek ha félreérthető voltam még egyszer bocsánat egy hét késés után jelentkezett ez a vérzés 17-én teszteltem pozitívat nő gyógyászhoz miért nem megyek !azért nem megyek mert hallottam egyes mást köszönöm
okt. 20. 10:20
 9/13 A kérdező kommentje:
Ezért tettem fel ezt a kérdést hát hogy valaki volt? hasonló! cipőben?
okt. 20. 10:24
 10/13 anonim ***** válasza:
94%

Jól értelmezem, akkor arra gyanakszol, hogy a körülbelül megfelelő időben érkező, de a megszokottnál rövidebb ideig tartó vérzésed nem menstruáció volt?

Ebben az esetben már kb. 5 hetes terhes lennél, és nem időn túli pozitív tesztjeid lennének, hanem leugrana a csík (és ezt tapasztalatból írom!). Azt is hozzátenném, hogy terhesség alatt nem normális a vérzés, tehát nagy az esély ilyenkor, hogy nem lesz egészséges a terhesség (nekem végül missed ab lett).

Szerintem ez most csak egy furcsa menstruáció volt, nem vagyunk gépek, bármi történhetett, ami miatt most rövidebb volt. Vagy maximum azt tudom elképzelni, hogy elindult valami, de megállt a fejlődésben, a teszted pedig talán a már szinte teljesen kiürült hcg-t mutatta még (már ha valóban mutatott valamit, nem száradási csík volt).

okt. 20. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!