2 nap múlva kellene megjönnie a nem vártnak. Ma reggel csináltam egy tesztet, amin halványan, de látszik egy csík, de mivel nem volt számomra egyértelmű csináltam egy másikat itt is ugyanaz a helyzet, h elég halovány. Pozitív szerintetek?
2013. nov. 11. 12:01
1/16 anonim válasza:
Szerintem igen, mivel ott az a csík, még ha halványan is:D
3/16 anonim válasza:
Igen,ez pozitív! Az nem baj,hogy halvány,2 nap múlva erősebb lesz!
Gratulálok! :)
4/16 anonim válasza:
Erre a kérdésre már reggel is válaszoltak, hogy pozitív
Vagy csak mutogatni szeretnéd?
6/16 A kérdező kommentje:
Nem mutogatni szeretném,csak soha nem volt még rá szükségem,h tesztet csináljak és nem tudtam megítélni,h így is számít e! Köszönöm válaszokat!:) Akkor azért halvány még,mert még nagyon az elején vagyok?
2013. nov. 11. 12:30
7/16 anonim válasza:
Igen pozitiv :)
Par nap mulva eross lesz.
8/16 A kérdező kommentje:
Az normális,h ezeknél a teszteknél nem feltétlen 2 perc alatt jelenik meg a halvány csík,hanem akár 6-8 percet is igénybe vett?
2013. nov. 11. 12:47
9/16 anonim válasza:
Igen , 10 percen belül kell megjelenni, és a tájékoztatót ha elolvasod, akkor benne van az is, hogy mennyi időn belül kell megjelennie, és az is, hogy a halvány csík is pozitív
10/16 anonim válasza:
Egyértelműen pozitív mindkettő, a menstruáció ideje előtt 2 nappal meg teljesen normális, hogy ilyen halvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!