2 nap múlva kellene megjönnie a nem vártnak. Ma reggel csináltam egy tesztet, amin halványan, de látszik egy csík, de mivel nem volt számomra egyértelmű csináltam egy másikat itt is ugyanaz a helyzet, h elég halovány. Pozitív szerintetek?
2013. nov. 11. 12:01
11/16 anonim válasza:
Szia!Teljesen pozitív,gratulálok!
Amiért írtam neked,az az,hogy ne aggódj,hogy halvány,mert nálam ilyen volt még jó 10 nappal a menzi elmaradása után is,nem erősödött semmit.Eléggé megijedtem,hogy akkor most mi lesz,de hálistennek már lassan a 23. hetemet "taposom" a picúrral! :)
Szóval csak nyugi!Nekem még ilyen sem volt nemvárt előtt.Sőt több napig nem látszott csík,csak legalább 3-4 nappal utána,és az sem volt még csak ennyire sem "erős"!
:D
12/16 A kérdező kommentje:
Ma csináltam egy tesztet délutáni vizeletből,25-ös erősségűt,de azon semmi csík :( negatív teljesen.Holnap kéne megjönnie,mostmár kíváncsian várom,hogy mi lesz. Pedig már kezdtem beleélni magam.
2013. nov. 12. 14:11
13/16 anonim válasza:
Valószínűleg nem volt elég hcg a délutáni vizeletedben. Inkább reggel tesztelj ebben a korai időszakban.
Még az is lehet hogy rossz volt a teszt. (a medilabos nem te voltál? mert akkor meg is van a vàlasz)
Ha újra tesztelsz, majd írd meg mi lett!
14/16 anonim válasza:
Valami fejlemeny van e? Teszteltel e?
15/16 A kérdező kommentje:
2013. nov. 13. 09:26
16/16 anonim válasza:
Ne viccelj ez mindkettő pozitív! A felső halványabb de pozi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!