2 halvány pozitív terhességi teszt után egy negatív mit jelenthet?
Sziasztok!
Szóval a fő kérdésem a fenti, viszont hogy jobban meg tudjátok érteni és esetleg tanácsot adni ha szeretnétek, próbálom leírni mi történt az elmúlt hónapokban, hetekben. (Külföldön élek egyébként)
Már több mint 2 hónapja gondjaim vannak odalent. Égető érzés, viszkető és rengeteg folyás. E 2 hónapban csúszott a menszeszem, tehát nem minden hónap 27-28 körül jön már meg, hanem hónap elején, 4-5 felé.
Ebben a két hónapban 3x jártam házi orvosnál. Az első hölgy írt fel kapszulát, kenőcsöt stb. Használtam is de nem jöttem teljesen helyre. Hozzáteszem a szeretkezés nagyon fájdalmas tehát nagyon minimális de az minimális is óvszerrel. A hajam nagy csomókban hullni kezdett, nagyon nagyon. Visszamentem a doktornőhöz aki nemi úton terjedő, fertőzésre gyanakodott így mintát vett, ami rendben volt. Könyörögtem, hogy küldjenek el a nőgyógyászhoz vagy adjanak másik doktort mert ez a hanyag hölgy nem csinál semmit. Így múlt héten egy másik doktornő vizsgált, elmondtam neki is hogy fájdalmas már a szeretkezés elején, tehát a bejáratnál, a mosakodás is kellemetlen, rengeteg folyás ami sárga stb. Ő felhelyezett nekem valami tágító készüléket (jaj elnézést, annyira buta vagyok hogy nem kérdeztem meg a nevét) és felnyitotta ott belül, mintát vett. Az is rendben volt, vérvétel is. (Mindkettő fertőzésekre szólt) Hétfőn fog hívni az orvosom, VISZONT! Késett a menstruációm 4-5 napot és tegnap készítettem terhességi tesztet (barátnőm javaslatára), mert 2 napja rózsaszín folyásom volt (ami még eddig soha, menstruáció előtt mindig barnás) másnap viszont (tegnap) nem véreztem délelőtt. A clearblue teszt halvány pozitív lett 10-15 perc után. Délutánra már volt egy kis vérzésem ekkor de készítettem még egy tesztet, ami szintúgy halványan pozitív lett 10-15 perc eltelte után. Aztán egészen reggelig egy kicsi vér jött csak, de annak is fura színe volt és ici pici darabos. (Elnézést, jobb ha részletes a leírás) Ma reggel az első pisiből készítettem egy újabbat, viszont az mát negatív lett.. hozzáteszem már rendesen vérzek. Ez mit jelenthet? Ha vége a menszesznek, készítsek egy újabb tesztet? Lehet, hogy terhes vagyok?
(Mégegyszer hozzáteszem, nagyon minimális volt a szeretkezés de az is óvszerrel, körülbelül 2 héten egyszer, maximum 2 alkalommal mert mindig fáj) Az orvosom azt mondta egyébként hogy majd elküld további vizsgálatokra a kórházba ahol ultrahangos vizsgálatok lesznek.
Válaszokat előre is köszönöm.
Cb itt magyarba egy szar teszt
Nekem is volt 3x is úgy halvány pozitív, hogy esély nem volt terhességre.
Sárgás folyás, viszketés, fájdalmas szex... Én hüvelygombára szavazok.
Egy hüvelygombát csak kimutattak volna a kenetből. Hol laksz egyébként? Elmennék egy magán nőgyógyászhoz, ha ennyire trehányak ott.
A CB tesztek mostanában gyakorta halvány pozik a semmitől. Főleg a tesztidő lejárata után. Ne tulajdoníts neki jelentőséget.
Köszönöm a válaszokat! (Hollandiában élek egyébként)
Kaptam az első alkalommal canesten gyno krémet és kúpot is írt fel, tablettát is kaptam. Második alkalommal mikor mentem (ez körülbelük 3-4 hétre rá miután használtam mindent amit felírt) már nem volt jelen az égető és viszkető érzés, de ezt sajnos elfelejtettem leírni. Harmadik alkalommal, azaz múlthéten pedig csak nagyon nagyon diszkomfort volt ott lent, nagyon kényelmetlen. Fájt ha a tisztasági betét hozzám dörzsölődött és ami nagyon fáj az maga a bejárat, egy tampont nem tudok felhelyezni úgy hogy ne fájna és ne grimaszolnék. Tesztet akkor nem készítek, de nagyon fura volt az a két pozitív teszt.. köszönöm mégegyszer a válaszokat, nagyon örültem neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!