Clearblue teszt egyertelmu pozitiv deli vizeletbol(12-diken). Ra ket napra egy olcso tesztel reggeli vizeletbol nagyon halovany rozsaszin csik,epp hogy latszik valami.Rosszat jelenthet?
Raksz fel képet?
Nemlehet hogy az olcsò 25ös teszt és azért halványabb?
Lehet, hogy semmit sem jelent.
Ugyanolyan tesztet használj, ha ellenőrizni akarsz, különben nincs értelme.
Nekem így alakult:
15. dpo délután szép erős pozitív (10-es predictor)
18. dpo reggel halványabb (10-es xepil)
Aztán 6 hetesen akartam emlékbe egy xepilt csinálni megerősített szivhang után, hát olyan halvány lett az is, hogy kidobtam. Azóta félidős vagyok egy egészséges kisfiúval.
A hcg szintje a vizeletben változó, függ attól, hogy mennyit ittál, mikor mosdóztál stb. Igazából az erősödést tényleg csak hasonló körülmények között, ugyanolyan teszttel lehet érzékelni, de leginkább a vérvétel a pontos nyilván.
Csinálj még egy tesztet, ha nem jön meg a hét elején, hogy megnyugodj, de a pozitív teszt az mindig bíztató. Majd írj, hogy mi a helyzet :).
Meg a clearblue elott is csinaltam kettot,de azokrol nem tudtam eldonteni hogy most fantom csik vagy nem...mondjuk ezekkel teszteltem mindig ezelott es sose fogtam ki fantomcsikosat,nemhogy kettot egymas utan [link]
Szerdatol vannak tuneteim is,szerda este ugy elkezdtem szedulni,egesz ejjel tartott meg reggel is mikor felkeltem aztan szerencsere elmult,ejjelente 3-5x kelek fel pisilni meg ugyis hogy lefekves elott nem nagyon iszok,csutortok/pentek gorcsolgettem,erzekenyek a melleim,foleg estefele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!