Clearblue teszt egyertelmu pozitiv deli vizeletbol(12-diken). Ra ket napra egy olcso tesztel reggeli vizeletbol nagyon halovany rozsaszin csik,epp hogy latszik valami.Rosszat jelenthet?
Figyelt kérdés
Megjonnie 13-dikan kellett volna,viszont teszteltem az ovumat(oktober 1) folyamatosan es arra alapozva 16/17diken kene megjojjon.2023. okt. 14. 09:10
21/83 Bogica0616 válasza:
Talán egy kicsit erősebb lett, de a lényeg, hogy nem gyengült. Szóval így azért lehet hallkan gratulálni. 🥰
22/83 anonim válasza:
Szerintem ez pozitív!
Nekem első babámmal is ilyen volt végig halványk
23/83 A kérdező kommentje:
Reggel megcsinaltam az olcso tesztet megint...sajnos meg halvanyabb mint a tegnapi :( mar nem szamitok igy semmi jora
2023. okt. 15. 08:49
24/83 Bogica0616 válasza:
De minek csinálod az olcsot? Nem az mutatta ki a terhességet. Ha nembizol a drága tesztben vegyél több közepes kategóriát. Gabriel, x-epil stb. Egyébként nekem a délutáni erősebb mint a reggeli vizeletes teszt, mert ilyen a szervezetem.
25/83 A kérdező kommentje:
Ha novekedne a hormonszint csak kene latszodjon azon is..vagy nem tudom. Kedden meg tesztelek egy clearblueval s ha meg mindig ugyanolyan pozi akkor majd tesztelek massal,sajnos holnap 24oraban dolgozok,nem fogok tudni :(
2023. okt. 15. 09:38
26/83 anonim válasza:
Igy sajnos kèmiai pesz szerintem :(
De ezutan soknak sikerült a következő hònapban:)
27/83 A kérdező kommentje:
Csak legyen peteeres kovetkezore is :/
2023. okt. 15. 10:51
29/83 A kérdező kommentje:
Kozben tegnap nem birtam es delben csinaltam egy surecheck tesztet(nem tudom ismeritek-e), nem noname hanem egy kozepes marka. Megvan rajta a jol lathato halvany rozsaszin. Holnap delben csinalok meg egy clearbluet es egy iylen surechecket..15-16dpos kell legyek holnapra..ha nem lesz valtozas mar nem fogok remenykedni :(
2023. okt. 16. 18:42
30/83 A kérdező kommentje:
Clearbluem halovanyabb lett :/
Teszteltem a vasarnap delutani teszttel is...azon a csik ugyanolyan mint a vasarnapi. Felhivtam az orvost,azt mondta meg teszteljek penteken is,ha az pozitiv hivjam ujra,5hetesen most meg nem latna ugyse semmit,de lehet veteles vagy meg ilyen korai terhessegben gyenge csik...hat nem tudom. Ez a varakozas/allando ketely megorjit :(
2023. okt. 17. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!