Lábfájdslom 5. Héten normális?
Figyelt kérdés
Nem egy szokványos tünet, de pozitív teszt után pár nappal iszonyúan elkezdtek fájni a lábaim, olyan izomláz szerűen.
Első terhességem, szóval fogalmam sincs hogy ez miért van, vagy hogy normális e? Más is tapasztalt ilyen jellegű tüneteket terhesség elején?
okt. 3. 19:40
1/5 anonim válasza:
Nem kell mindent a terhességre fogni :D
2/5 anonim válasza:
Ez nagy valószínűséggel nem a terhesség következménye.
Lábgörcs szokott jelentkezni, de az inkább 20.hét után...sok magnézium és kálcium kell pluszba.
Neked ezt biztosan más okozza.
3/5 anonim válasza:
Nekem is pont akkor kezdett a vádlim feszülni, izomláz szerűen fájni, mindkét terhessègemnél, úgyhogy simán lehet attól.:) de nem jelentett gondot, csak kicsit nehezebben tudtam miatta aludni.
4/5 A kérdező kommentje:
#3 köszönöm, ez megnyugtató.
Bár én most attól félek beteg leszek, mert elkezdett fájni a torkom, így az izomfájdalmat ez megmagyarázza. Mikor anno covidos voltam ugyanígy kezdődött
okt. 4. 09:29
5/5 anonim válasza:
Ha esetleg elkaptad a covidot/beteg lettél sem kell aggódni. Nem.okoz bajt a babának. 38 fok felett már lázat kell csillapítani, herbal swiss cukorka meg melegital, sok sok pihenés. Ha nincs lázad akkor is napi egy rubophent érdemes bevenni ha covid, mert az gyulladást okozhat a szervezetben (nekem ezt a dokim mondta). Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!