Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Két kiló hízás normális...

Két kiló hízás normális lassan 25hetesen nagyobb túlsúly mellett (89-91kg/173cm)?

Figyelt kérdés
Diétázom (szakember segítségével) és mozgok is mellette, sőt jövőhéten megyek dietetikushoz is, hogyha úgy van akkor remélhetőleg ő is mond valamit. Tudom hogy ennél a túlsúlynál már nagyon kell figyelni, de valahogy ez a két kiló felszaladt az elmúlt három-négy hétben... Nem is igazán értem hogyan

szept. 27. 16:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%

A 25 hét alatt 2 kiló?

Mert az szerintem jó. Nyilván a babának is van valamennyi súlya stb…

Vagy 1-2 hét alatt 2 kiló?

szept. 27. 16:19
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát összesen két kiló és olyan 3-4hét alatt jött fel, a nyolcadik héttől egészen a 21. Hétig stagnált a súlyom, a jelenlegi diéta mellett nem indult el felfelé, utána valamiért igen
szept. 27. 16:39
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha mozogsz és csinálod a diétát, akkor ne emészd magad emiatt, simán lehet hogy csak vizesedsz már. Jó egészséget!
szept. 27. 17:01
 4/11 anonim ***** válasza:
Ez teljesen rendben van, sőt. Igazán a 28. Héttől kell figyelni onnantól szokott felmenni az alap kb 8kg-ból az 5 kg. Ha összesen 8kg hízással zárod a terhességet, akkor valójában nem híztál, hiszen a terhesség önmagában ennyi plusz. Ezen ne stresszelj, nem a fogyás a jelenlegi cél, hanem az egészséges táplálkozás, mozgás.
szept. 27. 17:42
 5/11 anonim ***** válasza:
Hát azért most már a babának, a méhlepénynek meg mindennek van súlya. Nincs itt semmi gond.
szept. 27. 19:48
 6/11 anonim ***** válasza:

Úgy fel tudnak krni az ilyen kérdések meg a hasonló Facebook posztok kismamas csoportokban.

Én nem voltam hányós, az első perctől kezdve kívánós voltam és úgy vágyok minden nap az édesre mint egy drogos.

De terhelesre nagyon emelkedik a vérnyomásom szóval a mozgás kilőve.

A mellem két méretet nőtt már az első trimeszterben, 30.hetig 11 kilót híztam.

És élek, él a gyerek is, nem csesztet senki, szerinted akkor neked a két kiló?

Különben is, lesz egy 3 kilós gyereked, nőni fog a melled, ott a magzatvíz, a placenta, a víz amit visszatart a szervezeted, a többlet vér stb. Ez mind együtt vagy 8 kiló.

Úgyhogy fejezd be a rinyat, vagy ne akarj ego simogatast.

szept. 28. 06:27
 7/11 anonim ***** válasza:
Adom a 6os válaszát!
szept. 30. 10:07
 8/11 A kérdező kommentje:
#6-#7, nagy túlsúllyal úgy gondolom alapvetően ez egy fontosabb kérdés, főleg hogy IR előzmény is van. Alapvetően először súly kalkulátort kerestem, de sajnos olyat nem sikerült találni ami a max 5-7kilóra számol és nem a normál BMIre. Szóval azért kérdezem meg mert jól szeretném csinálni, nem buksi simit várok, csak tudni akarom hogy probléma van-e vagy sincs. (Nálam a súlyom elszabadulása egészségügyi okot is rejtett nem egyszer így félek tőle)
szept. 30. 10:22
 9/11 anonim ***** válasza:

terhesen 91-93 kg vagyok. IR-rel. 28 hetesen... és 11 kg-nál járok kb. :)

Én nem aggódok, minden rendben velünk.

Ja és én 160 cm vagyok.

Senki nem kiabál velem a súlyom miatt... mielőtt teherbeestem volna volt előtte 3 hónappal egy vetélésem, a 3 hónap alatt 7-8 kg-t híztam fel és úgy lettem terhes újra. Szóval... Ne akarj egosimogatást........

szept. 30. 10:30
 10/11 A kérdező kommentje:
Milyen ego simogatás? Én totál azt hittem hogy két kiló 30-as BMI mellett sok 🤷. Akármilyen vicces is de a netet böngészve az ember eléggé megijed hogy milyen szinten veszélyezteti a babát a túlsúly és a hízás, így figyelek rá, csak nem igazán tudom hogy mihez is tartsam magam, mert nem találtam megfelelő súly kalkulátort (valamiért az összes a normál kiindulási súlyra kalkulált). Persze valszeg túl komolyan veszem ezt a kérdést, az a része lehet igaz, viszont éppenséggel én arra számítottam hogy ezzel a súllyal már ennyi hízás sok. Szóval igazából nem buksi simiért jöttem hanem szidásért ha nagyon szigorúan vesszük
szept. 30. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!