Két kiló hízás normális lassan 25hetesen nagyobb túlsúly mellett (89-91kg/173cm)?
Figyelt kérdés
Diétázom (szakember segítségével) és mozgok is mellette, sőt jövőhéten megyek dietetikushoz is, hogyha úgy van akkor remélhetőleg ő is mond valamit. Tudom hogy ennél a túlsúlynál már nagyon kell figyelni, de valahogy ez a két kiló felszaladt az elmúlt három-négy hétben... Nem is igazán értem hogyanszept. 27. 16:08
11/11 anonim válasza:
Ha ennyit pörögsz rajta, az árt a babának inkább... :)
Én jókat eszem, jóízűen, igyekszem lépést tartani, minden fontosat bevinni és figyelni, hogy ne nassoljak. Baba+víz+vértérfogat is nő :) 10-15 kg belefér a végéig. Így te még fogytál is vszínű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!