Tapasztalt valaki az első trimeszterben nehéz légzést?
Figyelt kérdés
okt. 26. 16:51
1/4 anonim válasza:
Első terhességnél igen. Szerencsére csak egyszer fordult elő.
2/4 anonim válasza:
Szia! Igen, én is az első terhességnél. De nem egyszer, hanem x hétig konstans, egész nap jellemző volt. Aztán pàr hét után elmúlt, és az utolaó hónPban tért vissza.
3/4 anonim válasza:
Na, jó, hogy pont ma találtam rá erre a kérdésre. Harmadik gyermekemet várom, az előző kettőnél csak a végén jelentkezett. Most 10 hetes vagyok és kb 5-600 méter sétánál már észreveszem, hogy lihegek. Ráadásul hanyattfekvés és jobb oldalon fekvés közben kellemetlen a levegővétel. Eddig nem is említettem senkinek, remélem nem marad így a végéig.
4/4 anonim válasza:
Én is így vagyok mint az utolsó.
Második terhességem a jelenlegi ,elsőnel semmi tünetem nem volt most meg ha lassan is de pár száz méter után kifulladok kapkodom a levegőt már az itthoni takarítás is sokszor így nehéz.
12 hetes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!