Hízás probléma... szerintetek mi a fene ez? Aggódom! Ki tapasztalt hasonlót?
Sziasztok!
52,5-53 kilóval estem teherbe, jelenleg betöltött 7.héten 56!kilót mutat a mérleg.
Nem eszem többet alapvetően,maximum több Korpovit kekszet az étkezések között-viszont vizesnek érzem magam. Melleim szinte 1,5x akkorák, illetve a lábam, combom van bedagadva. A zokni, alsónemű nyoma minden este látszik, arcom be van dagadva reggelente.
Most voltam első Uh-n orvos semmit nem mondott erre. A rendelőben 57 kilót mértek. Iszonyat elkeseredtem.
Szerintetek ez mi?
Ráadásul szomjas is vagyok, száraz a torkom, szemem, innom kell sokat.
Volt valaki hasonlóan vagy csak én "szívtam" meg? Félek, hogy ebből a súlytöbbletből baj lesz.
Köszi
Otthon mérd reggel.
A rendelőben ott van rajrad pluszban a ruha. Plusz estére mindenki nehezebb mint reggel, így a napközben mért érték sem feltétlenül releváns
Ha vizesedsz jelezd az orvosnak
Ilyenkor még nincs vizesedés.
Hormonok is rátehetnek, első trimeszterben jellemző a puffadás is - szintén hormonok játéka.
Én jobban aggódnék a szomjazás, száraz száj miatt, mert lehet a cukor jele is.. Ezt viszont jelezd, vagy ha tudsz mérj időnként cukrot.
Köszönöm!
Az a furcsa, hogy ahogy pozitív lett a teszt, már bevizesedtem. Lábdagadás, minden. Valahol azt olvasom az ösztrogén miatt van... de már nem tudom.
Tegnap reggel itthon is 55.8 volt :( ruha nélkül.
Hát ha ilyen korán vizesedsz az nem jó.. Nehogy baj legyen a veséddel.
Vérnyomásod?
Vérnyomásom alacsony. Majd elalszom inkább.
Azt tudom magamról, hogy mindig is vizesedésre hajlamos voltam, már egy szimpla menzesz előtt/közben is 2 kilóval több voltam.
Volt olyan orvosom aki szerint ilyen nincs, ennyit nem lehet menstruáció miatt visszatartani. És biztos csak sokat eszek.
Pajzsmirigyem rendben, most voltam laboron. Sportolok, lightosan, de a napi 5-6 km így is megvan.
Kajával most hadilábon vagyok, 1 hete van undorom néha, akkor komfortos vajaskenyeret ilyesmit választok, de már direkt számolom a kalóriákat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!