Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hízás probléma... szerintetek...

Hízás probléma... szerintetek mi a fene ez? Aggódom! Ki tapasztalt hasonlót?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

52,5-53 kilóval estem teherbe, jelenleg betöltött 7.héten 56!kilót mutat a mérleg.

Nem eszem többet alapvetően,maximum több Korpovit kekszet az étkezések között-viszont vizesnek érzem magam. Melleim szinte 1,5x akkorák, illetve a lábam, combom van bedagadva. A zokni, alsónemű nyoma minden este látszik, arcom be van dagadva reggelente.

Most voltam első Uh-n orvos semmit nem mondott erre. A rendelőben 57 kilót mértek. Iszonyat elkeseredtem.

Szerintetek ez mi?

Ráadásul szomjas is vagyok, száraz a torkom, szemem, innom kell sokat.

Volt valaki hasonlóan vagy csak én "szívtam" meg? Félek, hogy ebből a súlytöbbletből baj lesz.

Köszi

2022. ápr. 9. 19:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Te nem hízol, hanem vizesedsz. Hiszen a zokni nyoma meglátszik, és érzed is.

Szóval a plusz súly így nem para. De ki kell deríteni, mitől van a vizesedés. Én kardiológiai beutalót próbálnék szerezni, legalábbis egy kollégám mesélte, hogy neki (ismert) keringési problémája van, és kezdettől nagyon dagadt a lába. Második babánál a teszt előtt ebből tudta. De amúgy baja nem lett, csak plusz kellemetlenség.

2022. ápr. 9. 21:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Ja, és igyál, ha jól esik! Nekem a sok ivás csökkentette a vizesedést. Ha szomjas vagy, és a víz nem segít, próbálj izotóniás italt.
2022. ápr. 9. 21:47
 13/15 anonim ***** válasza:
Én 54kg-mal estem teherbe és. 10. héten 58kg voltam, 14. hétre 60kg. Nem volt probléma
2022. ápr. 10. 13:24
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Igen kivizsgáltatom magam. Kardiológiai beutalót szerzek!

Nem is a súly miatt főleg a baba miatt aggódom, annyi rémes dolgot lehet hallani (toxémia és társai).

2022. ápr. 10. 19:10
 15/15 anonim ***** válasza:
Én toxémiás voltam. Hidd el, az nem 7. héten kezdődik, és nem vízesedéssel.
2022. ápr. 10. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!