Volt aki egész terhesség alatt vérzett/barnazott de nem lett semmi baj?
24 hetes terhes vagyok, első trimeszterben és másodikban is volt sajnos pecsételő vérzésem.
Most enyhe vérzés is volt, így ügyeletre mentem, dokimhoz csak pénteken. Ott természetesen lebasztak, hogy minek megyek be, enyhe barnazas teljesen normális, mert verhigitot is szedek. És nem tudják mitől volt. Sosem tudják. Eddig az volt hogy lent van a lepény, most már az sem. Kérték hogy ne menjek már be, csak ha ömlik.... őszintén remélem hogy ez nem történik meg. És azt mondták hogy jöjjek hazay és feküdjek. Ez a kislányom mellett jelenleg csak pár napig megoldható.
Voltam ma dokinál, mondta hogy nem kell feküdni, mert nem látja a vérzés okát (ami egyébként elmúlt) ne ugráljak és ne erőltessen meg magam.
Babával minden rendben. Napi fél óra könnyű séta lehet.
De terveim szerint nem minden nap lesz.
Tshm ami magasabb(3.9) így emelni kell a gyógyszert. Vas alacsonyabb.
Szia!
Korai terhességem van, de 5 napig volt enyhe vérzés, fél nap szünetet követően úgy fest újra kezdődik. Én is használok vérhigítót. Hematologus látott? Nekem most másnaponta lehet adni, amíg a vérzés fennáll, utána ismét naponta.
Hát a vérzés szerencsére szinte egyből elmúlt, mert amit itthon pirosnak véltem, egY óra múlva a kórházbam már semmi sem volt, és másnap sem.
De ahány doki annyi féle infó jön felém. Most nincs probléma, és már tudom hogy sokkal sokkal kevesebb dolgot szabad csinálnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!