Valaki vérzett, barnázott terhesség alatt?
2 napja élénk piros vérzésem volt, de hamar elmúlt kb pecsételés volt.
Másnap reggel mosdóban törléskor kicsi barnázás volt, aznap voltunk orvosnál is. Aki megvizsgált és mindent rendben talált. Babának szíve dobogott, és szép nagy volt. Ez a vizsgálat este volt, viszont utána megint elkezdtem kicsit barnázni. Másnap reggel, ami ma reggel megint pecsételő barnás volt a tisztaságin..
Ez normális? Keressek másik orvost esetleg? Vagy várjak pár napot?
9hetes kismama
Progeszteron pótlást nem kaptál? Nekem egy délután volt barnázásom ami másnap reggelig tartott. A barnázás napján kaptam a progeszteront. Amúgy minden rendben volt ezután a terhességemmel, most 2,5 éves nagyfiú. :)
Nem tudom az orvost, pl ha szedsz progit felesleges másikat keresni, sok oka lehet a barnázásnak néha fogalmuk sincs, de pl egy hematomát uh-n észrevett volna. 9 hetesen azt se tudom mennyire indokolt még progeszteront írni.
Semmilyen gyógyszert nem kaptam.
Bár gondolkozom hogy progeszteron lehet az oka, mert az utóbbi néhány napban, éjjelente arra keltem, hogy melegem van, és olvastam hogy lehet tünet.
Orvos azt mondta, hogy nyugodtan csinálhatok hétköznapi dolgokat, extrémeket nyilván ne, dehogy a barnázás nem vészes dolog, ebben az időszakban az elő szokott fordulni, és a piros vérzésemre meg tegnap mikor vizsgált mindent rendben talált. És tényleg alaposan megvizsgált.
Mindenesetre ha ez továbbra is fent marad ez az állapot mondjuk péntekig, és Ő csak legyint rá, akkor viszont másik orvoshoz megyek egyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!