Akinek volt méhen kívüli terhessége, mik voltak a tünetek? Hány hetesen vették észre? Van olyan akinek az volt mégsem vérzett vagy barnázott?
Első, ezeket a cikkeket mind olvastam, tapasztalatokra voltam kiváncsi nem statisztikai adatokra és általános leírásokra.
Második válaszoló, nagyon sajnálom biztos szörnyű lehetett.
Köszönöm a válaszod.
Igen az volt. Nehéz volt feldolgozni, de azóta eltelt több mint két év és most 14 hetes kismama vagyok. 🥰
Soha nem szabad feladni!
Miért gyanakszol méhen kívüli terhességre?
Gratulálok!
7+5 hetes vagyok, uh-ra csak 2 hét múlva kaptam időpontot, nem barnázok, csak szokott szurkálni a méhem, illetve erősen szédülök szinte egész nap plusz délelőtt hányingerem van, enni is alig birok.
Köszönöm a kérdést.
Múlt héten voltam uh-n, 10+2 hetesen akkor minden rendben volt, 1 hét múlva megyek genetikai vizsgálatra, remélem nem lesz gond mert 2 napja megszűnt az összes tünetem, ami úgy olvastam bajt is jelenthet :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!