Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha valaki várandósan napi 1...

Ha valaki várandósan napi 1 heets cigit elszív a reggeli kávéja mellé, az mennyire árt a babának? Egyébként rendes életmódot folytat.

Figyelt kérdés

okt. 24. 13:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ennyire nem lehet valaki önző.

Tedd le a cigit ha ott a baba a szíved alatt. Na itt van az hogy már nem te vagy a fontos hanem az akit életre hívtál. Felelősség, ennyi. Magadat mérgezed magánügy. Neki nincs jogod

okt. 24. 16:10
 12/15 babyboom567 ***** válasza:
56%
Ráadásul ennek a hevített sz@rnak,még nincsenek eredményei a hosszútávú hatására.Konkrétan egy üzemben előállított kemikáliát szívsz be.
okt. 24. 16:25
 13/15 anonim ***** válasza:
88%

Amikor szultem volt egy anyuka aki dohanyzott. Tulhordta a terhesseget de igy is alig volt 2300 gramm a picije. A gyerekorvos elmondta hogy a dohanyzas miatt mert meszesednek az erek. Es kevesebb tapanyag jut at a picibe.

Ezen felul ami problema volt hogy a baba mindig sirt es mindig cicin akart lenni mert fuggo volt!

Mondta a doktorno o nem iteli el azt hogy dohanyzik de azt akkor fogadja el hogy az anyatej miatt atmegy a nicotin es a baba is fuggo.. neki is hianyzik mint az anyanak, szoval el kell donteni hogy ejjel nappal cicin van es cigizik vagy lerakja a cigit igy a gyereket is lebirja..

okt. 24. 17:04
 14/15 anonim ***** válasza:

A cigaretta mèhlepèny elhalàst okozhat..

De nem is èrtem, komoly a kèrdès egyàltalàn?

Mièrt kockàztatod a babàd egèszsègèt?

okt. 25. 18:21
 15/15 anonim ***** válasza:
64%
Én nem dohányoztam, nem ittam és nem is kábszereztem mindenre figyeltem egészséges táplálkozás vitaminok stb mégis fejlődési rendellenességgel született a fiam, míg a szobatársamnal (aki már szülés után egy órával lent volt az udvaron bagózni) teljesen egészséges a kisfia. Nem lehet kiszámítani.
okt. 26. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!