Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 1 hetes késésnél reggeli...

1 hetes késésnél reggeli vizeletből nagyon halvány pozitív terhességi teszt normális lehet?

Figyelt kérdés
máj. 19. 16:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire halvány? Kép?
máj. 19. 16:18
 2/10 A kérdező kommentje:
Ovuláció 18nappal ezelőtt volt. A mensim 8.napja késik. Szurkálás bal petefészkemnél, mellérzékenység, fehér folyás kb 1 hete van. Tegnap esti Gabriell teszt halvány pozitiv, ma reggeli első vizeletes tesztcsík szintén nagyon halvány 2 csíkos. Járt így már valaki, hogy a teszt nem volt egyértelmű ilyen módon? Köszi a válszokat
máj. 19. 16:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem vagy terhes, már pozinak kéne lennie a tesztednek. A nagyon halvány mit takar? Raksz fel képet?
máj. 19. 16:22
 4/10 A kérdező kommentje:
Mivel volt ovulációm, màr meg kellett volna jönnie. Nemtudom lehet-e hogy ovuláció ellenére nincs havi vérzés... képet nem csináltam.
máj. 19. 16:30
 5/10 anonim ***** válasza:
58%
Egyik barátnőmnek olyan halvány volt alig látszott a teszt mégis terhes volt. Szóval, ha időben látszik a két csík terhes vagy. Ha bizonytalan vagy ismételj pár nap múlva ismét és ha nem jön meg továbbra se akkor meg kérj idöpontot nőgyógyászhoz megállapításra. 7 hét utánra érdemes.
máj. 19. 17:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha 18.dpo-n vagy és 8 napja késik, akkor 10.napon volt ovud.

Ezt miből gondolod hogy 18.dpo-n vagy?

Ha mondjuk naptárból, akkor az nem mérvadó, lehetett 16.napon is és akkor 2 napja késik.

Ha mondjuk ug-n követték, az nem túl jó jel.

máj. 19. 17:23
 7/10 A kérdező kommentje:
Onnan tudom hogy 18.nappal ezelőtt volt ovum, mert érzem a peteérésemet minden hónapban, illetve az ovut is,pontos 28 napos ciklusaim vannak évek óta, ami vezetve is van. 100% hogy nem 10 nappal ezelőtt volt ovum, mivel az utolsó peteérésem április 22.-én kezdődött. Majd kiderül... Igazából az érdekelt volt-e hasonló valakivel.
máj. 19. 17:45
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem is 28 napra jött meg mindig. A nemvárt napján már szép erős tesztem volt mind2 terhességemnél. Ha 18 napja volt ovud, akkor már erős pozinak kéne lennie a tesztnek.
máj. 19. 19:27
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha tényleg 18 dpo akkor nem sok jót jelent a halvány nekem 8 dpon volt halvány.

Előtte teszteltél?

Mert ha nem lehet erősebb volt és most ürül mert kémiai terhesség volt.

Hát a tünetek nem jelentenek semmit én is szoktam érezni, volt mikor 1 héttel korábban jöttek a tünetek lh teszt negatív 1 hét múlva lett plusz, és a mensim az lh +, hoz jött meg 15 napra ahogy mindig ovu után, így a tüneteket nem tudom mi okozta.

máj. 19. 20:43
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem 27 napos ciklusnál 17.napon volt ovum ovu teszt alapján, holott mindig 12.napon szurkált a petefészkem.

Ha tényleg 18 dpo akkor az elég rossz jel, 10-12 napon kéne halványnak lennie.

Szóval vagy ürül a hcg vagy nem 18 dpo-n vagy.

máj. 19. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!