Az normális, ha a délutáni tesztjeim erősebb pozitívak, mint a reggeli első vizeletből készített tesztek?
Figyelt kérdés
Kérlek ne szóljatok meg, hogy minek ennyit tesztelni, kémiai terhesség után vagyok, megnyugvás miatt teszteltem ennyiszer.
Mára már majdnem erősebb a 2. csík mint a kontroll, többször nem tesztelek.
2019. márc. 26. 13:17
1/15 anonim válasza:
A mai reggelihez kepest vagy a tegnap
Reggeli vizelethez kepest a ma delutani?
2/15 A kérdező kommentje:
2019. márc. 26. 13:34
3/15 A kérdező kommentje:
Tehát egyre erősebb, ezzel nincs baj, csak az normális hogy a délutáni tesztek erősebbek mint a reggeliek?
2019. márc. 26. 13:36
4/15 anonim válasza:
ez érdekes,elvileg a reggeli vizeletnek koncentráltabbnak lennie,de nincs jelentősége, a pozitív az pozitív és erősödött is,gratulálok! boldog babavárást!:)
5/15 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szépen! Múlt hónap miatt egy kicsit paranoiásabb voltam, de most megnyugtattál!
2019. márc. 26. 13:39
6/15 anonim válasza:
Örülök,hogy megnyugtattalak picit,amúgy sem szabad idegeskedni!!:) Azzal csak ártasz magatoknak!
Nyugodj meg,pihengess, inkább nézegess baba holmikat,neveket,stb. vagy bármi attól jobb kedved lesz és nem rágódsz ilyen dolgokon:D (Tapasztalat:D)
7/15 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, köszi! :)
2019. márc. 26. 13:50
8/15 anonim válasza:
Mondjuk az tenyleg fura hogy a delutani erosebb. De ez elegge hatarozott pozitiv. Gratula🙂
9/15 A kérdező kommentje:
Igen, azért paráztam be kicsit, mert ilyenről még én sem hallottam, hogy du. nagyobb lenne a koncentráltság. De ezekszerint akkor szerinted se probléma :) köszönöm neked is! :)
2019. márc. 26. 14:51
10/15 anonim válasza:
Nekem is erosebb volt elso gyereknel az delutani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!