Normális ha az ébredési hőm 36. 0 és a délutáni 37.2? Lehet ekkora eltérés, vagy valamit rosszul csinálok?
Igen azt tudom,hogy az számít :) Csak kiváncsiságból mértem és kérdeztem is. Gondolom 36-al nincs esély a terhességre bár nem tudom mennyi lehet az alaphőm mert most ugye pé után vagyok. Csak olyan furi,mert nem gondolom,hogy hőemelkedésem szokott lenni bár régen ha lázasnak éreztem magam,hónaljban mértem.
Úgy csinálom,hogy éjszaka a párnám alatt van a lázmérő. Digitális. Egyébként én annyira nagyon fázós vagyok... Lehet ,hogy pont ezért mert alacsony az alaphőm?
Görbét még nem,de menzeszkor elkezdem. 36-36.1 volt 6 napig. Az első nap volt 36.6 de akkor fél 10kor keltem. Nem tudom számít-e.
Különben a digitális mérőm nem mér perceket. Kb fél perc és csipog.
A 1/2 10-kor mért érték nem számít.
Nem csipogásig kell mérni. Nekem minden nap 5 percig van bent a hőmérő, ugyanabban az időben. Ha hiteles és értékelhető hőgörbét akarsz kapni, ezt a pár alapszabályt érdemes betartani.
Tapasztalatból mondom. (kisebb-nagyobb kihagyásokkal 12 éve művelem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!