Ma kellett volna megjönnie. Délutáni teszt eredménye. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Sejtem, hogy mivel ma kellett volna megjönnie reggel kellett volna tesztelni, de nem bírtam ki. Szerintetek? Ti láttok valamit?
2015. nov. 30. 19:54
1/16 A kérdező kommentje:
javascript:HighlightAll("frmUpload.forum3")
Nem tudom. Mintha látnánk valamit. Párom is én is. Korai volt a teszt? Vagy nem sikerült?😞 Vélemény?
2015. nov. 30. 19:56
3/16 anonim válasza:
Sajnos ezen nem latok :( Reggeli elsobol csinalj :) Az biztosabb lesz.
4/16 A kérdező kommentje:
😞 akkor a szemünk káprázik. Pedig mintha a negatívon is látszódna. Áhhhh. Hülye képzelet!!
2015. nov. 30. 20:05
5/16 anonim válasza:
szerintem meg nem, én látok ott valamit!
6/16 A kérdező kommentje:
Azt hiszem várok pár napot.És úgy tesztelek reggel. Szétdurrannak a melleim, ragtapasszal van leragasztva a mellbimbóm mert ha hozzáér a póló vagy melltartó megőrülök. Feszül,szúrkál a hasam. És semmi barnázódás. Inkább vizes-fehéres 😞
2015. nov. 30. 20:08
7/16 anonim válasza:
én is látom. halkan gratulálok :)
9/16 anonim válasza:
Reggeli elsőből tesztelhetsz. Nem gratulálok előre, de bíztató.
10/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm. Fel vagyok készülve a negatívra, csak nekünk nem volt egyértelmű negatív az eredmény. De jó, hogy más is lát valamit, igy tudom nem őrültünk meg ☺ köszönöm!!!
2015. nov. 30. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!