Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovu után 12. nappal a 25-ös...

Ovu után 12. nappal a 25-ös teszt mutat már valamit? Tegnap kellett volna megjönnie fájdogált is a hasam de semmi.

Figyelt kérdés
2015. máj. 27. 06:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Talán első pisiből lenne egy nagyon halvány,de ha megvárod a holnap reggelt mégjobb.Nem elsőből szerintem még nem mutatna semmit.
2015. máj. 27. 06:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Mutathat de szerintem is reggeli elsőből csináld holnap. Én még 15. dpon is reggel teszteltem, nwm kellett nagyítóval nézni a csíkot. :)
2015. máj. 27. 08:40
 3/7 A kérdező kommentje:
12.-en reggelin semmi nem volt. X-epil teszten.
2015. máj. 27. 08:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Talán félreértettem valamit, de ha a 12. dpo van ma, akkor nem tegnap kellett volna megjönnie, hanem 2 nap múlva kell majd csak. Hacsak nem 11 napos a luteális fázisod minden ciklusban (akkor viszont az túl rövid sajnos). Én két nap múlva tesztelnék legkorábban, addig csak feleslegesen idegesíted magad a negatív tesztekkel. Sok sikert!
2015. máj. 27. 14:54
 5/7 A kérdező kommentje:
23 naposak a ciklusaim és az ovum csuszott egy kicsit 15.-én volt. Ezért nem tudom hogy most mi van. Emiatt csuszhat a menzim is 2 napot? Nekem mindig pont 23. napra jön.
2015. máj. 27. 20:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen akkor késhet a mensid is.
2015. máj. 28. 06:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen így van. :-) Úgy néz ki ma megjön....2-2 napot csúszott mindkettő. Mostmár figyelem az ovumat hogy mikor van és akkor nem kell aggodnom. Köszönöm a válaszokat.
2015. máj. 28. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!