Biztos lehet a menszi előtt négy nappal csinált teszt?
Ezek simán lehetnek a PMS tünetei is, ne akarj belemagyarázni gyereket feltétlenül. És nem véletlenül mondják, hogy a nem várt első napján kell tesztelni, mert előtte nem feltétlenül mutat biztosat a teszt (nyilván utána sem, ha később volt esetleg peteérésed, és nem is akkor jönne meg, mint ahogy számítottad).
Tehát az én javaslatom:
1. Ne essetek kétségbe, 4 hónap az nem sok, a rendszeresen szexuális életet élők 85%-a teherbe esik az első 12 hónapban, és kb. még 5-10% a következő évben.
2. 4 nappal előtte még csak kb. elkezdődik a beágyazódás, nem véletlenül 14 napos a ciklus második fele, lehet, hogy a hCG szint még nincs akkora, hogy ki lehessen mutatni. Ezért írják, hogy a nem várt napján kell tesztelni, akkor jó eséllyel akkora már a hormonszint, hogy kimutatja a terhességet.
3. Ne reagáld túl a tüneteidet, és ne azokból akard megtudni, hogy terhes vagy-e. Ha ma van a nemvárt napja, akkor csinálj egy tesztet, abból többet fogsz tudni, mintha spekulálsz a tüneteidről.
Nagyon szurkolok nektek, hogy mihamarabb összejöjjön!
Menzesz előtti teszt eredményét ne vedd biztosra!
Nem is értem, minek csinálsz a kimaradt előtt...
A tüneteket simán bebeszélheted magadnak, én csak a 2 csíknak hittem, a tüneteknek nem.
Aztán amikor kb 1 éves volt a fiam, meg voltam győződve róla, hogy terhes vagyok, éreztem mindent, és negatív a teszt. Nem voltam terhes.
Szóval az agy nagyon sok mindenre képes, ha valamit nagyon akarsz, vagy valamit nagyon nem (esetemben).
Várd meg, hogy késik-e, és akkor tesztelj!
Miért nem tesztelsz ma??
Nekem ezek voltak a tüneteim mindhárom gyerkőcnél.
írj majd hogy mi lett.drukkolokkkkk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!