Discovery00 kérdése:
Ma kellett volna megjönnie. Ovulációs teszten teszteltem, sajna csak az van itthon. Teszteltem már a napokban azokon alig látszott a második csík. Most viszont erősen látszik! Mint jósló teszt szerintetek lehet pozitív?
Figyelt kérdés
Terhességi tesztet csak szerdán tudok venni. Tervezett baba lenne2015. júl. 20. 17:41
1/8 whitelady1 válasza:
Ha reggeli első pisiből csináltad akkor az jó jel lehet!!! Drukkolok😉
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi! :) bízzunk a legjobbakban :)
2015. júl. 20. 18:34
3/8 anonim válasza:
Nem véletlen van külön ovulációs teszt meg terhességi teszt. Ez olyan mintha csinálnál egy IQ tesztet, és az alapján akarnád megállapítani, hogy meddig érvényes a jogsid.
4/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó hozzászóló, lehet te nem tudsz arról,hogy az LH hormon és a HCG hormon majdnem ugyanaz, ami azt jelenti, hogy az ovu tesztel, lehet ú.n. jósló tesztet csinálni.
Itt olvass utána mielőtt valakit le offolsz....
Mint írtam azért csináltam ovut, mert hallottam erről, és csak szerdán tudok venni terhességi tesztet és addig "jósló" teszteztem...
2015. júl. 20. 19:14
5/8 anonim válasza:
Nekem gyönyörűen mutatta az lh teszt az erősödést. 14.dpo ra olyan pozitív volt h mindenki azt mondta ez tuti baba. És olyan gyönyörű negativok lettek a hcg-k.......
6/8 A kérdező kommentje:
:/
2015. júl. 20. 21:13
7/8 whitelady1 válasza:
Nekem lassan elkezdett erősödni 8-9-10. dpon csináltam és mivel a 10. Dpon rózsaszínes folyásom volt így este csináltam 1 vaterás 15-ös érzékenységű HCG tesztet ami halvány pozi lett :)
8/8 A kérdező kommentje:
de jó! :) gratulálok neked :)
2015. júl. 21. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!