Az, hogy lehet, hogy amit itthon csináltam tesztet kettőt is negatív, amit az orvos csinált a rendelőjébe, az pedig pozitív?
Éppen én is ebben vagyok:o
Állandóan megjön érzésem van, netről rendelem a teszteket, ráadásul 10-es érzékenységűek! Késik 5 napja, pedig halál pontos mindig.
Férjem kérdezte, hogy nem lehet, hogy esetleg ezek a tesztek ki tudja milyen időjárási viszontagságokon mennek át, hányszor fülled be a csomagolásba....stb, hogy ez miatt rossz lehet??
Most én is el akarok menni a patikába, veszek egy normális tesztet holnap.
Nem tudom, miért lett neked negatív.
Én mondjuk 10-es érzékenységű tesztet vettem a Vateráról, és a nemvárt napján már pozitív lett.
Szerintem egyertelmuen a tesztel van valami gond. Hiszen a baba ott van a pociban a doki megerositette. Ez a lenyeg es Gratulalok! Elhiszem, hogy bosszanto ez a teszt dolog de ha gondolod probald meg mondjuk kb. 2 nap mulva reggeli vizeletbol es nezd meg, hogy mit mutat. Ha akkor sem lesz pozitiv akkor szerintem dobd ki a fenebe mert felesleges ezen agyalnod, ugysem fogod megtudni miert nem mutatja vagy miert hibas a teszt.
Boldog babavarast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!