Pozitív teszt után negatív, az orvos UH-on csak megvastagodott méhnyálkahártyát lát, tapasztalatok?
Én 11.18-án voltam uh-n,az volt a papíron hogy 7,1*szétnyílt nyálkahártya.akkor még nem látott semmit.most fog?azóta sem jött meg.
Drukkolok neked:)
szia!
a pozitív és utána negatív teszted egyforma volt?? az sokat számít!írd meg!
reméljük a kövi alkalommal többet lát! sok szerencsét!
Az első válaszolót szeretném kijavítani, mert iszonyatos dolgot írt...
Ha a petesejt nem termékenyül meg, akkor kilökődik és a méh nyálkahártyájának felső rétege leválik a méh faláról.
Még hogy beágyazódik,csak nincs értelme...
(Bocsássatok meg,de egy ilyen hülyeséget nem hagyhattam szó nélkül.)
Én kérek elnézést,
de jól értettem, mivel most is ugyanúgy írtad.
Idézem, amivel bajom van:
"Ha nem találkozik spermiumokkal, akkor ugyanúgy beágyazódik a méh falába, de leválik a nyálkahártyával együtt."
Én meg erre értettem, hogy, idézem:
"Ha a petesejt nem termékenyül meg, akkor kilökődik és..."
Vagyis szó sincs beágyazódásról, abban az esetben,ha nincs megtermékenyítés. Merthogy a petesejt 24 óráig él és ha nincs megterm. akkor egyszerűen szétesik és távozik a mensis vérrel.
De nem akarok veszekedni, csak azt nem akarom, hogy téves infók keringjenek. ok? :)
Jajj Istenkém, gondolkodj már el, azon, amit leírsz...
: "megtermékenyítés nélkül is van beágyazódás. Ez indítja el a mensit"
what???
Nah jó, jobb, ha erre most nem írok semmit, nem tűrné a billentyűzetem :D
De azért ez így tényleg durva...
(Kedves kérdező, bocs, hogy belerondítottam,én már megyek is)
Hát köszönöm a válaszokat, bár sokra nem mentem vele, csak egy kisebb vitát szült a kérdésem, bocsánat.
Majd egy hét múlva meglátjuk, hogy kinek van igaza.
Köszömöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!