Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hány hetesen mutathat délutáni...

Hány hetesen mutathat délutáni tesztből erős pozitívat?

Figyelt kérdés
Rendszertelen a menstruációm sok volt az ideg és nem tudom mennyi idős lehetek.egy hete szombaton csináltam tesztet pozitív lett és most szombaton csináltam délutáni pisiből x epil tesztet mind a két csík ugyan olyan erős

2015. nov. 21. 23:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
5. hét elején egészen biztosan, de a fiamnál még hamarabb is pozi lett. Méhenkívüli gyanúval bent tartottak a kórházban és napi uh kontrollal egy hét után látták, h bent van a pötty.
2015. nov. 22. 00:26
 2/14 anonim ***** válasza:
Nekem 6 nap mensi késésnél erős pozi lett délután. Előtte nem teszteltem, nekem ikreim lettek volna, de sajnos nem maradtak velünk :( Ekkor má rmajdnem 5 hetes terhes voltam.
2015. nov. 22. 07:49
 3/14 anonim ***** válasza:

mit jelent az,hogy rendszertelen?hogy jön meg?

mert ez pco is lehet és az tud hamis pozi eredményt produkáni,főleg ha nem erősödik...

2015. nov. 22. 08:10
 4/14 anonim ***** válasza:

5 hetes terhességnek felel meg a legkorábbi délutáni erős pozitív (az kb. 3 héttel az aktus után van).

Kivéve, ha a délutáni minta előtt legalább 4-5 órája nem ittál semmit, hogy hígult volna. Akkor korábban is pozitív lehet, majdnem mint a reggeli vizelet.

2015. nov. 22. 08:39
 5/14 anonim ***** válasza:
Inkább hat hét az! Nekem 5 hetesen még elég halvány volt a reggeli. Van digitális teszt, ami megbecsüli a terhesség korát csak jóval drágább mint a tesztcsíkok, érdemes lehet rá beruházni. De a doki is tud pontosítani ultrahanggal a méretek alapján, ez a legmegbízhatóbb! Ilyenkor egy-két mm napokat jelent növekedésben! :)
2015. nov. 22. 08:57
 6/14 anonim ***** válasza:

Nekem 6 nap késéssel délutáni vizeletből erősebb lett a második csík, mint a kontroll csík facelle teszttel. Itt is azt olvastam a facelle tud szép erős pozitívat mutatni már elég korán.

Ha egy hete is pozitív volt a teszted akkor legalább 5 hetes már vagy. :) Gratulálok!

2015. nov. 22. 09:04
 7/14 A kérdező kommentje:
Cisztával anno műtöttek de attól sosem volt pozitív a tesztem,július 13-17 ig volt meg utoljára augusztusban semmi majd szeptember 15 és 16 án pecsételésem volt.Júniusban anyósomat műtötték az agyával 2x majdnem meg is halt augusztusba 260kmre költöztünk hogy anyós mellett lehessünk mert csak szegeden kezelik.szóval a stressztől kijutott erre az ídőre bőven.azért sem tudom hogy most mi a helyzet.ü
2015. nov. 22. 13:51
 8/14 anonim ***** válasza:

eszerint pcos-s vagy?

nem törvényszerű,hogy hormon van egy cisztában,de előfordul.

nézesd meg magad egy dokival,és ha nem vagy terhes,kezdd el kezeltetni a pco-dat,mert azzal nagyon nehéz teherbe esni!

2015. nov. 22. 20:41
 9/14 A kérdező kommentje:
5 hetes vagyok minden rendben jó helyen tapadt szívhang nem volt még de nem is rendelt vissza majd csak a 12 heti uh kell mennem legközelebb.Laboros bemutatókat kaptam még.
2015. nov. 23. 23:40
 10/14 anonim ***** válasza:
Gratulálok!!! :)
2015. nov. 23. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!