Ha erős mellfájdalmat terhesség okozna, akkor teszt délutáni pisiből is kimutatná?
Figyelt kérdés
mondjuk elég sűrűn pisilek és nem volt túl sok mintaanyag, de szerintem mutatnia kellett volna már ha ilyen tünetet produkálna. Vélemények?2011. júl. 5. 18:26
1/8 anonim válasza:
annyi mindentől fájhat a mell ami nem terhesség.
erre ne alapozz,mert nem jó csalódni.
2/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ:)
2011. júl. 5. 18:38
3/8 A kérdező kommentje:
de igazából nem ez volt a kérdés...szóval más kommentnek is örülnék
2011. júl. 5. 19:49
4/8 anonim válasza:
Nekem délutáni teszt mutatta ki a babát.de nem fájt a mellem.
5/8 anonim válasza:
Jah, és pár csepp minta elég hozzá.
6/8 anonim válasza:
Én is sokat pisilek, híg délutáni vizeletből teszteltem mensi kimaradása előtt pár nappal szép pozitívat, a mellem nem fájt, ez volt nekem a fura, azelőtt mindig fájt a ciklus második felébe, ekkor meg nem.
7/8 anonim válasza:
Nekem is délutáni teszt mutatta ki először, de a mellem nekem sem fájt, azt viszont észrevettem hogy sokkal eresebb lett és mellbimbóm is megváltozott.
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2011. júl. 6. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!