Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az normális, hogy 33 hetesen...

Az normális, hogy 33 hetesen már alig tudok bármit csinálni?

Figyelt kérdés

Betöltöttem a 33. Hetet és manapság úgy érzem, hogy már csak a minimális dolgokat tudom megcsinálni.

Van egy 4 és egy 2 éves gyerekem, a nagyobbikat oviba viszem reggel, otthon megcsinálom az alap házimunkát. Délután megyek az oviba a nagyért, este fürdetés stb. Már nehezemre esik lemenni sétálni a kicsivel, délután sem megyünk már sehova. El kéne intéznem valamit a városban, de már nem igazán van arra erőm. Férjem reggel megy, este jön csak, hétvégén egy teljen napot itthon van, más segítségem nincs.

Úgy érzem, már az alap dolgokon felül más nem fér bele. Nem korai ez még?

okt. 22. 08:58
 1/5 A kérdező kommentje:
Szülés után egy hónap szabit ki fog venni férjem, akkor tud majd mindent csinálni.
okt. 22. 09:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Én végig jöttem mentem, van aki már pl a 25. hétben is kivan.

Mindenki más.

okt. 22. 09:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Terhesen, nincs olyan, hogy mikortól normális zombiebak lenni. Mindenki másképp viseli. Van aki végig pörög, mint egy búgócsiga, van aki végig szenvedi, van akinek csak a végefelé okoz nehézséget nem viccből hívják terhességnek. Nem szégyen rosszul viselni. Pihenj amennyit tudsz, ezt a kis időt már kibírjátok takarék lángon is. Nem most kell a világot megváltani :)
okt. 22. 09:11
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szintén 33 hetesen ugyanígy vagyok, mint te :/

Én elviszem reggel suliba és oviba a gyerekeket (a középiskolás egyedül megy), bolt, itthon 1-2 apróság, és totál kivagyok…

okt. 22. 10:25
 5/5 anonim ***** válasza:

25hetes vagyok az első két terhességemnél végig pörögtem de most a harmadiknál már most érzem hogy nincs annyi erőm mint az előzőknél. Nyilván fárasztóbb sokkal hogy most már kettő gyereket is rendezni kell. Szintén ilyen helyzetben vagyok mint te a párom reggel elmegy délután este felé ér haza addig egyedül vagyok délután velük. Délután még ki megyek a gyerekekkel de egy óránál többet nem bírok kint sétálgatni.

Szerintem minden terhesség más és máshogy viseli meg az embert.

Szóval szerintem ezen ne aggódj.

Én azzal nyugtatom magam hogy ha megszületik valamilyen szinten egyszerübb lesz a létezés. Nyilván tudom hogy egy csecsemővel és kettő ovissal nem lesz könnyű de testileg szerintem jobban fogom bírni.

okt. 22. 20:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!