Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan alakult a szexuális...

Hogyan alakult a szexuális életetek a terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Volt végig? Volt olyan amit korábban nem kívántál de akkor nagyon?
okt. 21. 07:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Első trimeszterben el voltam tiltva, utána időnként voltunk együtt, de a korábbinál jóval ritkábban (kb. hetente egyszer vagy még annyiszor se). Nekem a terhesség előtti nagy libidómból semmi nem maradt, érzetre is teljesen más lett, olyan semmilyen. A 30. hét környékén pedig magunktól abbahagytuk, egyrészt óvatosságból, másrészt nem is esik jól (nem volt fájdalmas), így a férjem sem élvezte. Nem várja el, de másképp azért megoldom neki. Remélem szülés után visszaáll majd minden a normális kerékvágásba.
okt. 21. 12:01
 12/14 anonim ***** válasza:
Hú, mint a nyulak. 😅 Nem egyszer volt, hogy a férjem hagyott ott, hogy aludni akar. 🙈 Mind a 3 terhességemnél az elsőtől az utolsó percig így voltam.
okt. 21. 16:20
 13/14 anonim ***** válasza:

Libidóm mindnél brutál megvolt/van/, a fizikàlis része már nehézkes most így a vége felé, de megoldjuk.

+ Masztizni is szoktam, ha egyedül vagyok.

okt. 21. 18:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Igen jól ! 😊
okt. 22. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!