Hogyan alakult a szexuális életetek a terhesség alatt?
Sajnos alapból hashimotóm van a libidóm alacsony....terhesen meg konkrétan zéró.
Első babávál csak 13. Héten voltunk együtt, a másodikkal még nem voltunk. Sokat vártunk rájuk, szerintem belül mindketten tartunk tőle, hogy baj lenne. A férjem megértő, megoldja, de végre kezdek jobban lenni, így hamarosan tervbe van, hogy legalább néha én segítsek neki.
Kicsit irigylem azokat akik ilyenkor nagyon vágynak a szexre :(
Első terhességnél kb a 20.hétig minden olyan volt, mint elötte. Onnan pedig Kb megszűnt. Nekem nem ment, mert illúzió romboló volt, hogy szex közben mozgott bennem a fiam. Totál lehangolt.
Férjemnek pedig az járt a fejében, hogy a micsodájával hozzáér a fiunkhoz.
Második terhességnél kb ugyan ez volt a forgatókönyv, annyi változással, hogy ott a 7 és 12.hét közt vérzés miatt el is voltam tiltva.
Szülések után ott folytattuk, ahol abbahagytuk.
Veszes hanyasom volt, gondolhatod hogy alakult.
Sehogy kb. Az eletemert kuzdottem 😂
Vegig hanytam a terhesseget, de az elso 25 het volt nagyon durva.
Az utolso 4 hetben vegul voltunk egyutt, de addig semmi, mert rosszul voltam egyszeruen.
Mi az első trimeszterben Első terhességnél kb. a feléig volt szexuális életünk, utána elmaradt. Egy együttlét után borzasztóan begörcsöltem, azt hittem megszülök, egy marék magnéziumot bevettem mire megszűnt. Onnantól kezdve a férjem nem mert hozzámérni és nekem sem esett jól.
A másodiknál az első trimeszterben óvatosságra lettünk intve, mert vérezgettem, így már ott megszűnt létezni ilyen formán a szexuális életünk. Később meg már nem mertünk az első tanulságából és nem is esett jól.
Szóval két jó hosszú szexmentes időszakunk volt, de túléltük és visszarázódtunk mindkétszer. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!