Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan alakult a szexuális...

Hogyan alakult a szexuális életetek a terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Volt végig? Volt olyan amit korábban nem kívántál de akkor nagyon?
okt. 21. 07:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos alapból hashimotóm van a libidóm alacsony....terhesen meg konkrétan zéró.

Első babávál csak 13. Héten voltunk együtt, a másodikkal még nem voltunk. Sokat vártunk rájuk, szerintem belül mindketten tartunk tőle, hogy baj lenne. A férjem megértő, megoldja, de végre kezdek jobban lenni, így hamarosan tervbe van, hogy legalább néha én segítsek neki.

Kicsit irigylem azokat akik ilyenkor nagyon vágynak a szexre :(

okt. 21. 07:47
 2/14 anonim válasza:
20%
En olyan libidot kaptam terhesen h ujjuj,nem terhesen nincs olyan.egyebkent a terhesseg utolso idoszakaban mar nem tanacsos az egyuttlet.mikor a baba feje mar beekelodik.de ugyis erzi 1 no azt mar h mar nem kivanja es akkor mar nem is szabad sztem szexelni...
okt. 21. 07:56
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk volt végig.
okt. 21. 08:30
 4/14 anonim ***** válasza:
92%
Mi a huszonvalahanyadik hétig el voltunk tiltva a "házasélettől", mert az elején véreztem hematoma miatt. Utána lehetett volna, de borzasztó rosszulléteim voltak, alacsony volt a vérnyomásom, ihattam bármennyi kávét/kólát, csak mozdulatlan fekvéstől nem szédültem... Mivel a kiírt napon sem volt semmi jele a szülésnek, akkor neki estünk, de nekem nagyon rossz volt, kényelmetlen, fájt mindenem, plusz haszna sem volt semmi, indítani kellett végül.
okt. 21. 08:40
 5/14 anonim ***** válasza:
84%
Mi végig el voltunk tiltva.
okt. 21. 09:37
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt, aztán később sem.
okt. 21. 09:43
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Az első trimeszterben óvatosabbak voltunk, a másodikban kívántam és nagyon jó is volt, a harmadikban kezdett kicsit zavarni a hasam, az utolsó 1-2 hónapban pedig már nem volt behatolás.
okt. 21. 09:46
 8/14 anonim ***** válasza:
83%

Első terhességnél kb a 20.hétig minden olyan volt, mint elötte. Onnan pedig Kb megszűnt. Nekem nem ment, mert illúzió romboló volt, hogy szex közben mozgott bennem a fiam. Totál lehangolt.

Férjemnek pedig az járt a fejében, hogy a micsodájával hozzáér a fiunkhoz.

Második terhességnél kb ugyan ez volt a forgatókönyv, annyi változással, hogy ott a 7 és 12.hét közt vérzés miatt el is voltam tiltva.

Szülések után ott folytattuk, ahol abbahagytuk.

okt. 21. 09:54
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Veszes hanyasom volt, gondolhatod hogy alakult.

Sehogy kb. Az eletemert kuzdottem 😂

Vegig hanytam a terhesseget, de az elso 25 het volt nagyon durva.

Az utolso 4 hetben vegul voltunk egyutt, de addig semmi, mert rosszul voltam egyszeruen.

okt. 21. 10:06
 10/14 anonim ***** válasza:
90%

Mi az első trimeszterben Első terhességnél kb. a feléig volt szexuális életünk, utána elmaradt. Egy együttlét után borzasztóan begörcsöltem, azt hittem megszülök, egy marék magnéziumot bevettem mire megszűnt. Onnantól kezdve a férjem nem mert hozzámérni és nekem sem esett jól.

A másodiknál az első trimeszterben óvatosságra lettünk intve, mert vérezgettem, így már ott megszűnt létezni ilyen formán a szexuális életünk. Később meg már nem mertünk az első tanulságából és nem is esett jól.

Szóval két jó hosszú szexmentes időszakunk volt, de túléltük és visszarázódtunk mindkétszer. :)

okt. 21. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!