Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tv kifizetőhely a munkahelyem,...

Tv kifizetőhely a munkahelyem, mégsem jön táppénz. Kihez forduljak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Már másfél hónapja vagyok 9-es kóddal veszélyeztetett terhességi táppénzen. Azóta összesen két heti táppénzt kaptam és már le adtam 6 heti táppénzt. jövőhét pénteken már a 8.hetit adom le. A munkahelyem tb kifizetőhely, a pénzügy kezeli ezt a hivatalban aki a munkáltatóm. Kezd kicsit elegem lenni,hogy szülés előtt pénz nélkül hagynak kvázi. Szeretnék valahol most már panaszt tenni de nem tudom kihez forduljak. Valakinek van ebben tapasztalata?

okt. 19. 13:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
A munkahelyed mit mond? Mikor adtad le a papírt hányadikán leadtad a hó végi zárás előtt? mikor van fizetés? hóközi fizetés van ?
okt. 19. 13:46
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Másfél hónapja vagy tappenzen, az saccra hát het, amiből kettő már ki van fizetve, nyilván az előző honapbol. Havonta van kifizetés, nagy eséllyel ugyanazon a napon, amikor a fizetéseket is kiutalják
okt. 19. 14:03
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
A TP a fizetéssel érkezik. Amikor alapból kaptál fizetést ugyan aznap fogod kapni a havi TP-t is. Nem papíronként utalgatnak kéthetente.
okt. 19. 14:10
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy írják, amit bérszámfejtéw előtt leadtál 2 hét azt utalták. A többi a következő bérszámfejtéskor.
okt. 19. 14:15
 5/14 anonim ***** válasza:
69%
Milyen tévét fizetnek ki? Ez a munkahely engem is érdekelne. Kéne már egy új tévé😁
okt. 19. 14:41
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Havonta kapsz fizut. Vagyis a táppénzt havonta fogod kapni.
okt. 19. 14:45
 7/14 A kérdező kommentje:
De akkor miért nem havi táppénz utalnak hó végén? Mert én csak két hetit kaptam a szeptember végi fizuval.
okt. 19. 15:09
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mikor kezdted el a tp-t. Ha ugye hó végén vágtál bele akkor az abba a hónapban kapott 2 hét tp-t kapod. A többi hetet a következő hónapban.
okt. 19. 15:12
 9/14 anonim ***** válasza:
34%

Hívd fel a hr-t.

Az október végi fizuval megint kapsz 4 hetit, stb, a végén pénzednél leszel, nyugi.

Nálam az első terhessegnél 1.jén meg 20.án volt kifizetés, akkor jött az előtte leadott papír után. Most a másodiknál penteken elkuldtem, hétfőn utaltak. Szóval barmi lehet, kérdezd meg.

okt. 19. 15:48
 10/14 anonim ***** válasza:
34%

"Az október végi fizuval megint kapsz 4 hetit, stb,..."

A fizuVAL nem kap semmit, a fizu HELYETT kapja q tappenzt a fizu UTALASANAK napjan

okt. 19. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!