Normális, hogy még nem tudtam elhinni, beleélni magamat, hogy gyerekünk lesz, mert félek, hogy valami történik vele?
19! Jaaa, hát ahhoz képest, hogy írtam, én a 2.trimesztertől már nem voltam parás, azért még minden ultrahangra úgy jártam, hogy szóljon, ha lát életjelenséget, mert addig nem néztem oda🤣Kicsit se néztek hülyének. Volt doki, aki meg is jegyezte a vége felé, hogy dehát érzi a mozgást, nem? Mondtam jó, de az már percekkel ezelőtt volt, azóta bármi történhet🤦🏽♀️
Másik, hogy egy ideje kamerás bébi őröm is van, mert mi van, ha nem hallom a légzésfigyelőt ugye.(Néha képes vagyok a kamerán azt lesni, hogy vesz-e levegőt, a légzésfigyelő ellenére.) Na, szóval egyik nap valami pittyegett, mint az őrült vágtáztam volna a gyerekhez, mert jelzett a légzésfigyelő. Miközben csak a bébiőr merült, jelzett, hogy dugjam be🤣 Hát, így.
Jó is, hogy mondod, nekem is át kéne nézni a tanfolyam anyagát, mert eléggé pánikban voltam, pedig én aztán nem szoktam éles helyzetekben.
Mondjuk, ha épp nincs pánikolni való, csak fel kell jönni erre az oldalra, mindenki talál kedvére😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!