Mennyire normális dolog, ha hazajön a férjem és semmi másról nem hajlandó velem beszélni, csak a 20 hónapos gyerekünkről és vele meg a netezéssel van elfoglalva?
Miért nincsenek barátaid?
Közös program a gyerekkel esetleg?
Az, hogy nincsenek barátaid, a te hibád, nem a férjedé.
AZ meg természetes, hogy érdeklődik a gyereketek iránt. Ha nem érdeklődne, az lenne a baj.
A kákán is csomót keresel és addig szekálódsz, amíg elüldözöd a férjedet magad mellől. Akkor majd jöhetsz sírni és hisztizni ismét a gyakorira.
Azért nincsenek barátaim, mert megmondta nekik, hogy kopjanak le rólam és nem jöhet hozzánk senki, mert a házunk nem találkahely ahhoz, hogy én pofázhassak, mert unom az otthonlétet, mert szar vagyok anyának. Én ne talákozzam senkivel házon kívül se másnál, sem semleges helyen, mert a normális nő a gyerekkel van elfoglalva, nem a többi szar anyával programozik se csak "anyák", se nem alibinek a gyereket is magával cihőlve.
Igen, ketten beszélgetünk a gyerekről. A munkájáról nem kérdezhetem, mert azt mondja, hogy semmi közöm hozzá és bunkó vagyok, hogy még otthon is azt akarom, hogy erre gondoljon, amikor az ő munkaideje már lejárt és ő játszani akar a gyerekkel nem velem beszélni a beszűkült tudatúval. Ő az egyetlen ember, akivel beszélek, vele is csak a gyerekről beszélhetek, mint egy normális anya, csak nekem ez nehéz, nem tudom, hogy a normális anyák ezt, hogy csináljátok.
Nem.
Terhesség alatt sokat kellett feküdnöm.
Akkor kezdte, amikor nagyobb lett a gyerek és nemcsak a házban akartam volna ülni vele, mert szerinte lusta voltam rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!