Miert kisbabas a 20 honapos lanyom meg mindig a kortarsaihoz kepest?
Tudasban is egy kicsit le van maradva(nem mondd meg egy szot se, 17hosan kezdett jarni, nemreg kezdett csak el bologatni stb de ez annyira nem zavar, a lenyeg h halad a maga utemeben.
Viszont az eleg latvanyos nekem h az abrazata a mozgasa olyan kisbabas meg foleg a kortarsaihoz kepest. Kisebb is joval 9,8 kg es 76 cm bar koraszulott igy kevessel indult...
de nem a mereteire gondolok leginkabb hanem a fizimiskaja.
Mas is volt mar igy a gyerekevel? Ez lehet normalis?
"a lenyeg h halad a maga utemeben."
Pontosan. Úgyhogy nincs okod aggódni. Teljesen normális. Minden gyerek más, mindegyiknek más a tempója. De attól még nem "lemaradott" és nem "elmaradott".
Attól még ügyes, okos és értelmes. Leszel szíves ezt erősíteni benne,
mert ez a valóság. A szorongásaidat meg dobd a kukába.
Korrigáld a korát... akkor sem olyan, mint a kortársai?
A lányomat túlhordtam
Es ugyanekkora volt 1,5 évesen..
Bár a beszéd miatt indításra mentünk
Önmagához képest mutasson fejlődést! Idővel utolérik egymást a gyerekek. 2-3 éves kor körül nagy különbségek lehetnek.
A méretei sem térnek el a normálistól. Az én kislányom is 10kg volt a 2 éves státuszon, és 80 cm, pedig nem volt koraszülött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!