Magnerot vagy magneB6? Gyakran fáj az alhasam, gyakran ilyen szúró, nyilalló fájdalom, csak a bal oldalon. Volt hol erős, hol gyenge. Minden nap van csak tompán. 20 hkm. Mitől van ez?
Figyelt kérdés
okt. 16. 09:28
1/7 anonim válasza:
Nekem egyik sem használt.
Magnosolvot ittam.
2/7 anonim válasza:
Magnerot. Nekem a magneb6 cukorka volt kb
3/7 A kérdező kommentje:
Fájt nektek is ott lent? Vagy csak én tapasztalom ezt. Nagyon kikészültem már ettől..
okt. 16. 10:09
4/7 anonim válasza:
Magne b6-ból van egy, aminek citrici a hatóanyaga, régen extra meg max neveken futott, már most forte talán. Ezt elég egyesével szedni.
A magnerot se rossz, felszívódik rendesen, csak nekem 2x2 pl nem volt elég, 3x2-őt szedtem míg tartott a doboz, utána találtam a magne b6 extrát.
A sima magne b6 se sokat használ.
5/7 anonim válasza:
Úgy értem magnézium-citrát van benne, összeakadt mással a fejemben.
3-as..
6/7 A kérdező kommentje:
Én is 3*2 szedek magnerotból, de magne b6 ból is így szedtem. Az utóbbiból kb már 200 szemet biztosan beszéltem, lehet többet is. Elég gyorsan fogyik így azért a 3*2 ..😅
okt. 16. 13:55
7/7 A kérdező kommentje:
Beszedtem*
okt. 16. 13:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!