Egy pillanatot nem érdekelt, hogy születik meg, csak legyen egészséges.40 éves voltam,ez az egyetlen gyerekem, nem is terveztünk többet, nem is lett volna lehetőségem többre.Nem lett császár, de ha az lett volna nem kellett volna végig rettegnem,hogy nehogy baja legyen.
Nálunk a tágabb családban és az ismerősi körünkben is van több súlyos szülési sérült gyerek,2 gyerek teljesen vegetatív állapotban.Na ezt tényleg fel kell dolgozni.Az egészséges gyerek hiányát,a normális élet hiányát, a karrier elvesztését,az anyagi összeomlást,stbstb.
okt. 12. 10:39
22/26 anonim válasza:
Amiatt a felfogás miatt van pont hiányérzetetek, amiért lepontozzátok azt, akinek nincs!!
okt. 12. 12:27
23/26 anonim válasza:
Egy percig nem lenne hiányérzetem, túl van misztifikálva ez a természetes úton szülés.
okt. 12. 12:52
24/26 anonim válasza:
22-es Én ezt lepontoztam, de nem azért, mert hiányérzetem van, hanem mert ekkora baromságot is rég olvastam amit írtál.:D Szerintem teljesen érthető, hogy máshogy élünk meg egy adott dolgot, valakinek érzelmileg nehezebb, valakinek könnyebb.
okt. 12. 12:54
25/26 anonim válasza:
24
Mert az él a fejetekben, hogy csak természetes úton "szül" az ember, aki meg nem, annak kimaradt valami az életéből. Aki meg nem így gondolja, azt le kell húzni. Idióták gyülekezete, az ilyenek miatt van rengeteg császáros nőnek beszólva, hogy hö háde te nem is szültél.
okt. 12. 17:10
26/26 anonim válasza:
25# Az ÉN fejemben biztos nem és a császárom után is kaptam a megjegyzéseket, amit írtál, de nem vettem fel. A te kis buksidban lehet ezek alapján ez él, azért nyomatod. Nem nekem kell esned drágám, egy véleményt se húztam le pl., akinek nem volt hiányérzete, csak a te 22-esedre nyomtam pirosat. :D Mindenki más zöldet kapott tőlem, tök őszinte válasz mindenhol, tök normálisak. Erre céloztam pont, hogy lehet nekem nincs hiányérzetem, de attól Pirinek lehet és nem biztos, hogy a társadalmi nyomás miatt, hanem mert belül így érzi. Mindkét oldalt megértem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!