Nem lesz hiányérzete, ha csak ilyeneket kap erre a karácsonyra?
Atyaeg, de utaltam ezt apamtol, hogy kerdezett, mit szeretnek karacsonyra, mire mondom neki, hogy filceket, ceruzakat es papirt (ez tizenevesen volt, talan 11-12, mindig is eltem-haltam a rajzolasert egeszen kiskorom ota). Nem vagytam masra, nem volt szuksegem masra. De ugy le lett szavazva, hogy nem is az lett, mert karacsonyra nagyobb dolgot kerjek. Es hasonlo maskor is el lett jatszva, hogy karira mast talaljak ki.
Ennyi erovel el lehetne ot vinni jatekboltba, es ott ha tetszik neki valami, kivalasztja. De en a helyedben csak azt adnam, aminek o orul. Te megkerdezted, es o valaszolt. Emlekszem, ennyi idosen en is hatalmas oromomet leltem a kifesto konyvekben es a matricakban. Ha ez az o szive vagya, akkor neki ezek lesznek a legjobb, legoromtelibb karacsonyi ajandekok. Nincs benne semmi ciki.
Nekem a vizezhető ceruza nagyon bejött ennyi idősen. Megrajzolod + kiszínezed és utána átmész rajta vízzel, és olyan lesz, mint egy festmény.
Egy nagyobb készlet régen elég húzós árban volt.
5
Ezt a tabletet mágneses rajtábla helyett a 1,5 tévesem kapta, szerintem 6 évesnek már fura
DE egyet értek!
Van hol tartania ezeket az eszközöket?
Ebben a volnalban is elondulhatsz
Vegyél neki valami komolyabbat
Felnôtteknek való színező, számozott kifestő amiből festmény jellegű kép lesz, vagy színezhető tolltartó, tok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!