Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem lesz hiányérzete, ha csak...

Nem lesz hiányérzete, ha csak ilyeneket kap erre a karácsonyra?

Figyelt kérdés
6 évesem kifestőket, tollakat,matricákat kért karácsonyra. Semmi mást,hiába faggatom. Azt mondja,akkor legyen több kifestő. Mivel a tévében nem lát reklámokat (csak netflixet es disneyt+t néz), semmi olyan játék nincs, amire kifejezetten vágyna. Amúgy rengeteg játéka van, talán ezért se vágyik másra. De csak nem tehetek pár füzetet meg tollat a fa alá...vagy ti hogy csinálnátok?
2022. nov. 13. 00:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
94%

Ha az én gyerekem lenne, a következőket kapná:

LED rajztábla(világít a rajza)

rajzolható puzzle(te csinálod meg a kirakót)

Zselés tollak

Szivárványos ceruza(egy ceruza több színnel, készletben)

Van ilyen valóban "toll" toll, mintha penna lenne

UV fény alatt látható "kém toll"-láthatatlan tintával

Csempekrétaszappan

Aszfaltkréta

Ez a vizezhető ceruza is menő

SÜNI ceruzakészlet(ennek a legélénkebbek a színei)

Mandala kifestő

Ilyen fesd magad pepcos kép vásznon

Üres vászon, olajfestékek

Szénkréta szénrajzhoz

Radírozható toll

Nyomdász holmik, mindenféle kis nyomda, külön tintalap

Hatalmas matricakészlet, púpos, szőrös, csillogós, mozgó szemű is

Strasszos képkirakó tollal

Vegyél egy könyvet rajzoláshoz rajzolásról

Illatos filcek, tollak

van ilyen "papírkivágó", flying tigerben kb 300ft, több fajta, ha rányomja a papírja kivágja a formát, nem tudom, hogy hívják, nekünk ovis jeles van.

Vennék még ilyen varrós holmit is, nem goblint, hanem ilyen könnyebbet, amihez műanyag tű van

Hirtelen ezek jutottak eszembe.

Vehetsz még kiegészítőnek ilyen fogáskönnyítőt is, amit arra húz rá, amelyikre akar. Meg radírt persze.

2022. nov. 13. 08:10
 12/20 anonim ***** válasza:
94%

8. Vagyok

Festékes vásznas számos kifestő is menő

2022. nov. 13. 08:19
 13/20 anonim ***** válasza:
98%

Azt azért vegyük figyelembe, hogy 6 éves.. de a legtöbb nagyon jó ötlet.. :)

Nekem még a kiöntős festhető gipsz figurák jutottak eszembe a színező, ceruzàk mellé. Jó ötlet a matricák meg album (azt később is gyűjtheti). Meg valami társast dobnék még mellé.

2022. nov. 13. 08:37
 14/20 anonim ***** válasza:
89%

Tudna csinálni ilyen.. Hú nagyon nem jut eszembe a szó, de amikor megfestik a ruhákat szivárványosra.. Batikolás azt hiszem. Arra is van "szett", meg a textilfilc is oké.

Szerintem pont a művészeti rész az, aminél nem számít a kor, ha összepacázza az olajfestékkel az óriásvásznat, irtó büszke lesz rá:)

Szénrajz is leginkább azért, hogy megnézze, miben más, mint mondjuk a zsírkréta.

Közben még eszembe jutott, hogy van ilyen "scratch" kapargatós cucc. Feketék, van rajtuk valami minta és ha lekapargatja a jó részeket, szép szivárványos figurát fog kapni.

2022. nov. 13. 09:04
 15/20 anonim ***** válasza:
91%

En is megkérdeztem a fiamtól mit kér. Igaz ő még csak 4 éves.

Azt mondta 1db játéktraktort (ilyen kb 20cm-set amiből már van vagy 5)

Megvettem a játéktrakrort, ez egyértelmű, hisz ezt kérte. De én vettem mellé egyéb dolgokat is.

Hamár az 1éves 4 ajándékot kap (nem nagyok, mármint árra) nemar a nagynak 1db csomagja legyen.

2022. nov. 13. 10:07
 16/20 anonim ***** válasza:
48%
15. miért mi lesz ha csak egyet kap? megáll a fejlődésben?
2022. nov. 13. 11:28
 17/20 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem jó az a módszer, hogy veszel egy valamit amit kér, egy valamit amire szüksége van, egy valamit ami hasznos és egy valamit amit olvashat. Még régebben láttam valahol ezt a “szabályt” és nekem nagyon megtetszett, azóta is ezt követjük. Jobb mint 3 olyan játék amit nem is akar, csak mert karácsony van.
2022. nov. 13. 11:33
 18/20 anonim ***** válasza:
28%

Én megvenném amiket kér, meg még olyan ajándékot amit én gondolok, és ha ennyire szeret rajzolni, olyan 12 évesen kb meglepném egy ehhez hasonló digitális rajztáblával.

[link]

Nem a kis ledes amit oviskorig használnak, hanem rendes.

Ezt csak úgy a későbbi ötlettelenségre írtam.

2022. nov. 13. 12:18
 19/20 anonim ***** válasza:
73%

Én mindenképpen megvenném, amit kért, ez alapvető.

Utána, főleg ha a keret is futja, ilyen ötleteim vannak:

1. A már többek által is írt egyéb kifesthető, kiszínezhető dolgok, és mindenféle egyéb rajzolós, kreatív dolog.

2. Olyan játékot, ami fejleszti pl. a gondolkodást, kézügyességet. Nem kell megijedni, ilyenekre gondolok, mint LEGO, építőkocka, puzzle, Rubik-kocka.

3. Könyvet.

2022. nov. 13. 18:38
 20/20 anonim ***** válasza:
Mindenképp vedd meg amit kért, vannak ilyen Faber Castell 60 színből álló ceruzacsomagok, szerintem örülne neki. Vannak grafit készletek is bár az inkább kicsit idősebb korban. Ha szereti a Disney meséket akkor olyan témában színező. Esetleg vehetsz neki szintén Disney-s pólót, pulcsit, LEGO-t. Vagy egy távirányítós autót.
2022. nov. 16. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!