Nem lesz hiányérzete, ha csak ilyeneket kap erre a karácsonyra?
Ha az én gyerekem lenne, a következőket kapná:
LED rajztábla(világít a rajza)
rajzolható puzzle(te csinálod meg a kirakót)
Zselés tollak
Szivárványos ceruza(egy ceruza több színnel, készletben)
Van ilyen valóban "toll" toll, mintha penna lenne
UV fény alatt látható "kém toll"-láthatatlan tintával
Csempekrétaszappan
Aszfaltkréta
Ez a vizezhető ceruza is menő
SÜNI ceruzakészlet(ennek a legélénkebbek a színei)
Mandala kifestő
Ilyen fesd magad pepcos kép vásznon
Üres vászon, olajfestékek
Szénkréta szénrajzhoz
Radírozható toll
Nyomdász holmik, mindenféle kis nyomda, külön tintalap
Hatalmas matricakészlet, púpos, szőrös, csillogós, mozgó szemű is
Strasszos képkirakó tollal
Vegyél egy könyvet rajzoláshoz rajzolásról
Illatos filcek, tollak
van ilyen "papírkivágó", flying tigerben kb 300ft, több fajta, ha rányomja a papírja kivágja a formát, nem tudom, hogy hívják, nekünk ovis jeles van.
Vennék még ilyen varrós holmit is, nem goblint, hanem ilyen könnyebbet, amihez műanyag tű van
Hirtelen ezek jutottak eszembe.
Vehetsz még kiegészítőnek ilyen fogáskönnyítőt is, amit arra húz rá, amelyikre akar. Meg radírt persze.
8. Vagyok
Festékes vásznas számos kifestő is menő
Azt azért vegyük figyelembe, hogy 6 éves.. de a legtöbb nagyon jó ötlet.. :)
Nekem még a kiöntős festhető gipsz figurák jutottak eszembe a színező, ceruzàk mellé. Jó ötlet a matricák meg album (azt később is gyűjtheti). Meg valami társast dobnék még mellé.
Tudna csinálni ilyen.. Hú nagyon nem jut eszembe a szó, de amikor megfestik a ruhákat szivárványosra.. Batikolás azt hiszem. Arra is van "szett", meg a textilfilc is oké.
Szerintem pont a művészeti rész az, aminél nem számít a kor, ha összepacázza az olajfestékkel az óriásvásznat, irtó büszke lesz rá:)
Szénrajz is leginkább azért, hogy megnézze, miben más, mint mondjuk a zsírkréta.
Közben még eszembe jutott, hogy van ilyen "scratch" kapargatós cucc. Feketék, van rajtuk valami minta és ha lekapargatja a jó részeket, szép szivárványos figurát fog kapni.
En is megkérdeztem a fiamtól mit kér. Igaz ő még csak 4 éves.
Azt mondta 1db játéktraktort (ilyen kb 20cm-set amiből már van vagy 5)
Megvettem a játéktrakrort, ez egyértelmű, hisz ezt kérte. De én vettem mellé egyéb dolgokat is.
Hamár az 1éves 4 ajándékot kap (nem nagyok, mármint árra) nemar a nagynak 1db csomagja legyen.
Én megvenném amiket kér, meg még olyan ajándékot amit én gondolok, és ha ennyire szeret rajzolni, olyan 12 évesen kb meglepném egy ehhez hasonló digitális rajztáblával.
Nem a kis ledes amit oviskorig használnak, hanem rendes.
Ezt csak úgy a későbbi ötlettelenségre írtam.
Én mindenképpen megvenném, amit kért, ez alapvető.
Utána, főleg ha a keret is futja, ilyen ötleteim vannak:
1. A már többek által is írt egyéb kifesthető, kiszínezhető dolgok, és mindenféle egyéb rajzolós, kreatív dolog.
2. Olyan játékot, ami fejleszti pl. a gondolkodást, kézügyességet. Nem kell megijedni, ilyenekre gondolok, mint LEGO, építőkocka, puzzle, Rubik-kocka.
3. Könyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!