Mennyit utaztok gyerekkel a férjetek nélkül? Ugyanolyan élmény így a nyaralás, vagy végig ott van a hiányérzet veletek?
Férjemnek három munkahelye van, azt a keveset is nehezen oldja meg, amennyit a lányunk előtt együtt utaztunk. Ezért én többet utaztam szüleimmel, vagy barátnőkkel. Vele inkább évközben mentünk 3-4 napos utakra Európán belül.
Viszont nagyon szeretném megmutatni a lányunknak a világot, ha nagyobb lesz. Egyelőre 3 hónapos, szóval eddig maximum Ausztriába mentünk vele, de később szeretnék neki több mindent megmutatni. Engem kicsi koromtól kezdve vittek a szüleim mindenhová, és a mai napig imádom az utazást, világjárást. Akkor is hatalmas élmény volt.
Tudom, hogy kisgyerekkel nem ugyanaz, ott a gyerek nyaral, a felnőttek nyaraltatnak, de szerintem az is lehet jó élmény mindenkinek. Viszont a férjemnek felejtősek a többhetes utazások, később meg ugye iskolásként az évközi utakat nem nézi jól sem a tanári kar, sem a többi gyerek.
"Egyelőre 3 hónapos, szóval eddig maximum Ausztriába mentünk vele"
Gondolom, a 3 hónapos kicsi felfogta, hogy Ausztriában van az utcán és nem a budapesti házatok melletti utcán, szóval fontos volt neki a világlátás. :D
Jól osztja be az idejét a férjem, sokat van velünk a munkájától függetlenül.
Ezt a három munkahelyet ne úgy képzeljétek el, hogy dolgozik 16 órát egy nap, és hétvégén is csinál valamit, haza meg éppen aludni jár csak.
Van egy ügyvédi irodája, egy cége, és egyetemen is tanít. Szenvedélyesen szereti azt, amit csinál, nem kényszerből teszi.
"Ez az út miattunk volt"
Mi a többes szám? Miattad és a 3 hónapos gyerek miatt?
Nem azért van a férjemnek három munkahelye, mert nem tudnánk megélni máshogy. Azért, mert szereti, amit csinál.
"Mi a többes szám? Miattad és a 3 hónapos gyerek miatt?"
A férjem, és én miattam. Mint írtam, rövidebb utak beleférnek évközben is együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!