Mennyit utaztok gyerekkel a férjetek nélkül? Ugyanolyan élmény így a nyaralás, vagy végig ott van a hiányérzet veletek?
Férjemnek három munkahelye van, azt a keveset is nehezen oldja meg, amennyit a lányunk előtt együtt utaztunk. Ezért én többet utaztam szüleimmel, vagy barátnőkkel. Vele inkább évközben mentünk 3-4 napos utakra Európán belül.
Viszont nagyon szeretném megmutatni a lányunknak a világot, ha nagyobb lesz. Egyelőre 3 hónapos, szóval eddig maximum Ausztriába mentünk vele, de később szeretnék neki több mindent megmutatni. Engem kicsi koromtól kezdve vittek a szüleim mindenhová, és a mai napig imádom az utazást, világjárást. Akkor is hatalmas élmény volt.
Tudom, hogy kisgyerekkel nem ugyanaz, ott a gyerek nyaral, a felnőttek nyaraltatnak, de szerintem az is lehet jó élmény mindenkinek. Viszont a férjemnek felejtősek a többhetes utazások, később meg ugye iskolásként az évközi utakat nem nézi jól sem a tanári kar, sem a többi gyerek.
De ki írta, hogy sosincs itthon?
Azt írtam, hogy 2-3(-4) hetes utazásokra nem tud eljönni velem negyedévente. Szerintem ezt itt sok férj szintén nem tudja megengedni munka mellett magának.
2-3-4 hetes utazásokra negyedévente max ovis koraban tudod elvinni. Vagy magántanuló lesz?
Nem ertem, mi szükség erre, főleg, hogy a férjed nem ér rá. Menjetek rövidebb utakra együtt, plusz 1 évben 1x egy hosszúra jó messzire, és a férjed akkor vegyen ki nagyobb szabadsagot. Ez így nem jó?
26-os
Mert most éppen babázik. Korábban pedig a nyaralások/utazások vették el az idejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!