Kezdjek aggódni vagy ez még normális?
Figyelt kérdés
Lombikkal lettem terhes, ha az utolsó menstruációmat nézzük, 6+1 hetes vagyok.
Ma voltam dokinál, látott szabályos petezsákot, picike (1mm-esnek mérte, de azt mondta, nagyon régi a gép) embriót, pulzálást még nem...
Nagyon félek, olyan sokat küzdöttünk érte... :(
szept. 26. 18:25
21/38 anonim válasza:
Hát én értettem elsőre is, amit írtál...és szerintem ez simán lehet jó. Igaz, én természetes úton estem teherbe, de amikor kértem időpontot terhessegmegallapitasra, azt mondták, 9 hetesen menjek csak, előtte úgyse látszik sok minden. Itt gyakorin mindenkinek az a mániája, hogy 6 hetesen már kell legyen szivhang, de amúgy nem.
22/38 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugszom, köszönöm szépen.
szept. 26. 20:32
23/38 anonim válasza:
11es vagyok. Így simán rendben lehet persze. Én is félreértettem amit írtál.
24/38 anonim válasza:
Lombikos vagyok.
Nézik az utolsó menstruációt de igazából a leszívás napja számít
hiszen aznap termékenyül meg.
Azt vettük igazából a 14.napnak.
Nekem 6 hetesen kellett vissza mennem akkor csak sejthető volt a szívpulzálás. 4 nap múlva barnazas miatt újra rám nézett akkor már volt szívpulzálás.
Sok szerencsét!
25/38 A kérdező kommentje:
Fet volt, szóval a leszívás időpontja itt nem számít sajnos.
De egyelőre megvárom a jövő pénteket. Hatha akkorra már lesz szívhang. :(
szept. 27. 12:52
26/38 anonim válasza:
Akkor számold úgy hogy a FET napja a 19.nap ha 5 naposan kaptad vissza.
27/38 A kérdező kommentje:
Köszi! Igy már világos. :)
szept. 27. 13:48
29/38 anonim válasza:
Nekem 6 héten semmi 7 héten dobogott a szíve! Drukkolok 🥰
30/38 anonim válasza:
Nekem spontán fogant terhességnél 5+6 naposan csak szikhólyag látszódott a petezsákban. Szóval 6+1-nél teljesen normális amit nálad láttak. Jellemzően 6 hét betöltése környékén lesz látható az embrió 1-2mm-es mérettel. A pulzálást pedig csak akkor látja egy átlagos uh gép, amikor már 3-4mm-es az embrió. És 7mm-es embriónál kell mindenképp látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!